Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bu arada yaratıklar camı kırıp evden kaçtılar ve etrafa dağıldılar. Askerler ateş etmeye başladılar. Korkudan küfür edip yere yattım. Ateş etmelerine rağmen yaratıklara bişey olmuyordu

BrainHacker

BrainHacker

Üye
evei ilaçlattığımdan dolayı timsahtan bile kalın derileri olmuştu
bu olaya artık tsk da karıştığina gore büyük bir çatışma olacağı kesindi

- - - Eklendi - - -

evi ilaçlattığımdan dolayı timsahtan bile kalın derileri olmuştu
bu olaya artık tsk da karıştığina gore büyük bir çatışma olacağı kesindi

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Yerde yatarken kacan yaratıklar yerdeki su birikintisine basmadıklarını yanından dolasarak gectiklerini gordum. Yanımda benim gibi kormus bir cocuk vardı. Elindeki su tabancasını aldım ve yaratıkların birinin uzerine sıktım yaratık eriyip öldü.:ehe

- - - Eklendi - - -

Yerde yatarken kacan yaratıklar yerdeki su birikintisine basmadıklarını yanından dolasarak gectiklerini gordum. Yanımda benim gibi kormus bir cocuk vardı. Elindeki su tabancasını aldım ve yaratıkların birinin uzerine sıktım yaratık eriyip öldü.:ehe

BrainHacker

BrainHacker

Üye
sonra diğerlerinin de uzerine sıktım ama hepsine aynı etkiyi yapmıyordu.Kimi eriyip yok oluyo kumisi suyu icip gülüyordu.Çok sinirlenmiştim

ismail

ismail

Üye
yeter lan dedim.bi filmede şampuanla uzylı yok ettiklerini hatırladım

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
dalin kids fabrikasına doğru koşmaya başladım

Şehriyar

Şehriyar

Üye
O kadar hızlı koşmuştum ki yere dökülen şampuanı farkedemeyip kayıp düştüm. Bayılmıştım.....

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
etraf hafiften aydınlandı, görüntü netleşti ve kapı gıcırtısı duyuldu. Taştan bir masanın üstündeydim. Her tarafımda yapışkan bir sıvı vardı ve etrafımdada birkaç yaratık

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Kendime geldığimde bu yaratıkların evimdeki yaratıklar olduğunu fark ettim.Başımdaki yarığı özel bir sıvıyla sarıp ıyleştirmiştiler.Işte o an yaratıkların zararsız olduğunu ancak annelerinin katilini aradıklarını öğrendim

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
annelerini ise benim annem öldürmüştü.

tarxhn

tarxhn

Üye
birde kız kardeşinin eltisinin dayısının komşusunun sevgilisinin karşıdan geldiğini gördüm???*

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
sonra uykudan uyandım.

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Meğer hepsi rüyaymış.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bu aralar cok uyuyor ve saçma ruyalar goruyordum. Kendime bir iş meskale bulmalıydım. Evden cıktım.

semihguney

semihguney

Üye
bi tane eve gizlice girdim

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
sonra uykumdan uyandım. Uykumda rüya görüyormuşum meğer.(nihaha :ehe)

manyexpress

manyexpress

Üye
kalkıp üzerimı giyimdim evden çıkmadan önce not bloku ma baktım bu gün randevum var unutmuşum geç kalmamaliyim

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
ama notbulokuma eksik not yazdığım icin nerde randevumun olduğunu bilmiyordum. Sonra yataktan sıcrayarak uyandım meğerse tekrar ruya gordurmusum.:ehe

Waspertius12

Üye
Sonra bi pskoloğa gittim.d

mcnpl4

mcnpl4

Üye
psikolog birden sekil degistirdi ustume yurumeye basladi bi daha uyandim.s.s saka uyanmadim o halde bile espri yapabiliyordum her ne kadar guldurmese de. gercek bu noluyo anlam veremiyorum ilginc sesler cikarmaya basladi hemen sokaga firladim

Üst Alt