Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
BLACKDREAM
Üye
sonra denize gittik. Deniz süper görünüyordu. LAN dedim kendime. Deniz ne de güzel şimdi.bu denizden ne çıkarsa yerim.
Der demez denizden ajdar çıkageldi.....
semihguney
Üye
At çıksa onu da yerim dedim bi baktım...
otostopçu
Üye
ajdar beyaz atın üstünde 4 nala geliyor
Mobilator
Emekli Yönetici
Atda gandalfın 2. filmdeki beyaz atıydı.
MrTech
Üye
Ajdar Ajdaaar Diye Bagırmaya Baslamıstı Ve...
otostopçu
Üye
hızla gelen ok bir anda şahdamarına saplandı oracıkta yere yığıldı ambulansı arasam kurtulurdu. aramasam biz kurtulurduk önümde zor bir seçim vardı bir insanın hayatınımı kurtarmalıydım yoksa bir ulusun geleceğinimi ...
tarxhn
Üye
birden atın ayagının altında, nalının sol kısmına dogru bir deniz kestanesi batmıştı..
semihguney
Üye
bende tv yi aradım . teevizyoncular geldi ve türkiyeye bu mutlu haberi verdiler . Kutlamalar başladı
40 gün 40 gece kutlamalar yapıldı. artık ajdar yoktu . pişmanmmıydım, üzülmüşmüydüm,vicdanım rahat mıydı bu soruları aramak üzere uzuuuun bir yolculuğa çıkmaya karar verdim
tarxhn
Üye
ama biliyordum ilerde gine ajdar konusunun açılacagını çünkü onun aşkıyla yanıp tutan biri sürekli ajdarı hortlatacaktı
semihguney
Üye
hortlak adam heryede karşıma çıkacaktı ama yapacak bişi yoktu bende güney kutbuna gittim
tempestshine
Üye
ama giderken kaza geçirdim.sağolsun penguenler beni evlerine aldılar.
PME 4L
Üye
Güney kutbunda yasama ayak uydurdu m ne güzel yaşıyorum taki ajdarın ölmedığını yer altında gizli bir yer altı sığınagında kendi ordusunu ve ordusu için hazırladığını...
semihguney
Üye
rüyamda gördüm ama geçti tabi . Bi tane penguenle evlendim çok mutluyduk ...
>Pessimistic.
Üye
sonra penguen beni kutup ayisiyla aldatti bende bir fokla cikmaya basladim
semihguney
Üye
katil balinalar aşkımızı bozmaya çalışıyordu ama ...
PME 4L
Üye
Hiçbir güç bizi ayıramazdı artık
>Pessimistic.
Üye
birgun askim olan fok baliginida alip uzaklara gitmeye karar verdim