Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
oda ne neler oluyor ben kimim burada neresi derken

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kadın boynumu kıracakken tuttum Behzat Ç nin

codblackops2

codblackops2

Üye
silahını çektim ve kızın beynini patlattım

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Beyinden birazını kendim kullandım birazını Behzat istedi .. Artık kanka olmuştuk Behzat ile birlikte dolaşıyorduk ekip olmuştuk.Bir gün

tarxhn

tarxhn

Üye
ertesi gün :) yıllar böyle geçti. artık ben çalıyor behzat ç imeallerini değiştiryor cok para kazanıp maxicepte hava atıyorduk ama ooyyoo olamaz oda neee

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Birden maxicepten ban yedik.

MrTech

MrTech

Üye
hatamı anladım adam akıllı durdum.rahatım :D

Enes

Enes

Üye
yeni üyelik açtım ve :eller: ..

MrTech

MrTech

Üye
Dalıyorum işe.Koyuluyorum maxicepe :eller:

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
oturdum. Sonra tuvalete gittim . Gözlerime inanamıyordum . Tuvalette ajdarın ceseti vardı. Ceseti behzat ta gördü. Biri ajdarı öldürüp bızim tuvalete atmıştı. behzat ve ben bu cesedi kimse görmeden kurtulmalıydık . Sonra.......

MrTech

MrTech

Üye
polatı cagırdık memati ajdarı gömdü :eller:

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
sonra polat bize santaj yaptı. Ya bu durumu polise anlatırım ya da bülent ersoyı öldürün dedi polat.. Kabul ettik behzat ve ben. Bülenti öldürmemiz gerekiyor şimdi . Sonra....

MrTech

MrTech

Üye
bülent çileeeeğ derken indirdik.behzat dedi maymuna bak bre.gülerek polata verdik.polat bayramlık cocuklar gibi gülüyordu.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bülenti öldürdüler ve mutlu son herkese iyi geceler :)

Enes

Enes

Üye
:zzz:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bülent çileeeeğ derken indirdik.behzat dedi maymuna bak bre.gülerek polata verdik.polat bayramlık cocuklar gibi gülüyordu.

polat dediki ölüm ölüm dediğin nedirki bülent, ben senin için yaşamayı göze almışım.sonra bize döndü ve dediki:ben kadavracıyım

MasteLaa

MasteLaa

Üye
oda dedi ne ne la

codblackops2

codblackops2

Üye
ne dediniz dedim dedi la?

Üst Alt