Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

semihguney

semihguney

Üye
Kafasına bastım

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sonra çektim

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
kafası koptu .... Sonra içini açtım . . Bir de ne göreyim içinde nuri alço çıktı..

Style72

Üye
çok korktum.sonra içini kapattım. Kafasına yerine koyup diktim. Diker dikmez gene başladı söylemeye çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu sefer 20 saat sürdü.. Zor durumdaydım. Derken yukarda ajdar bana bakıyordu. Çukurdaydım. Ve ajdar da çıkıta muz şarkısını söylemeye başlamaz mı ? Bir yandan çileeeeeee bir yandan çikita muz...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şahdamarı söylemeye başladım

semihguney

semihguney

Üye
Halay çekmeye başladık :halay2:

Style72

Üye
sesimizi duyan müslüm gürses çukura atlayıp o da halay çekmeye başladı. Ben de kontrolden çıkmıştım. :D

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
oynadıktan sonra hepimiz açtık. Hiç yemek yok. Ve bir karara vardık içimizde birini kesip onu yiyecektik. Ben . Müslüm. Bülent ersoy ve ajdar. Bide dolaylı olarak nuri alço.

semihguney

semihguney

Üye
kimin yeneceğini bulamayınca yiyişmeye başladı çok kötüydü :agla saldırılara ve ajdar tarafından birçok ısırığa mağruz kalmıştım !utan!

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Baktım ki herşey rüyaymış :(

codblackops2

codblackops2

Üye
Gittim bir bardak su içtim.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ama karnım hâlâ açtı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gittim çizi aldım

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ama doyuracak gibi gelmedi en iyi q7 yi alıp boğazda güzel bi kahvaltı

Style72

Üye
boğaza gittim. Ardından plajda gùneşlenirken . Denizden biri çıktı. Bi baktım karşımda ajdar. Yanıma geldi. Sonra...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
aldım silahı vurdum kurtuldum sonunda

Style72

Üye
sonra polisler gelip önce teşekür etti sonra beni yakalayıp hindistan a sürgüne gönderdiler.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hindistanı sevmedim

Style72

Üye
ineklerin kutsal olduğunu bilmeden yolda bir inek gördüm ve öldürdüm. Sonra bunu gören hindular.....,.................

pro.engineer

pro.engineer

Üye
beni oturan boğaya götürdüler :ehe

Üst Alt