Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
sonra ajdarı tuvalette şişledim. Öldü. Sonra koğuştaki 60 adam bana saldırdı. Onları da şişledim öldüler. Gene mahkemeye çıktım hakimleri, savciları ve salondaki 50 adamı daha şişledim. Ve kaçtım. Sıradaki kişi bülent ersoydu . Onu da bulup öldürmeliydim.
her yerde aranıyordum. Çünkü 113 kişiyi öldürmüştüm.

Style72

Üye
bülent ersoyı bulmak zor görünüyordu. Çünkü o bir zombikurt tu . Üstelik çol tehlikeliydi. Daha önce 2.000 yakın insanı öldürüp kanlarını emiyordu.

KayraBey

KayraBey

Üye
sonra ajdarı tuvalette şişledim. Öldü. Sonra koğuştaki 60 adam bana saldırdı. Onları da şişledim öldüler. Gene mahkemeye çıktım hakimleri, savciları ve salondaki 50 adamı daha şişledim. Ve kaçtım. Sıradaki kişi bülent ersoydu . Onu da bulup öldürmeliydim.
her yerde aranıyordum. Çünkü 113 kişiyi öldürmüştüm.

:kop2:

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
sonra zombikurtların ülkesi abd ye gittim. Bülent ersoyu orda bulabileceğimi umuyordum. Orda yaklaşık 1 milyon insan vardı hepsi bir meydanda buluşmuştu. Bağırdım dedim ki "" SÖYLEYİN BANA BÜLENT ERSOY KİM ?
Sonra hepsi teker teker BÜLENT ERSOY BENİM dediler.1 milyon zombikurt u şişledim. Ama bülenti hala bulamadım

artık interpol tarafından tüm dünyada aranıyordum

semihguney

semihguney

Üye
bi uyandım ki hepsi rüyaymış , kendimi ajdarla buldum , koğuşta bana öpücük yolluyordu . Artık sinirlenmiştim

Style72

Üye
çok sevinmiştim ama gerçek biraz sonra anlaşıldı . meğerse rüya içinde rüya görmüşüm. sonra anlaşıldı ki.gerçekten de ajdarı öldürmüştüm.

semihguney

semihguney

Üye
olay inceptiona dönmüştü artık rüyalara girebiliyor bunları kontrol edebiliyordum ,

KayraBey

KayraBey

Üye
çığlık çığlığa uyandım!!! bir baktım üzerim açık kalmış.hepsi rüyaymış :)

Style72

Üye
gene uyandım hayır hayır hepsi gerçekmiş meğer. Rüyamda bunların rüya olduğunu sandım...... Herşey birbirine karıştı.

( arkadaşlar bu ajdar ölsün artık :))

semihguney

semihguney

Üye
telefonum için rüyalar arası dolaşma programı buldum hemen yükledim. Canım sıkıldıkca rüyamda ajdarı öldüruyordum

Style72

Üye
ve aniden kalp krizi geçirdim ve öldüm. SON
Şuan cehennemdeyim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Derken Dünya'daymışım meğer :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok sevindim ama gaz sıkışmış Karnım agriyordu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ağrı gittikçe artıyordu

semihguney

semihguney

Üye
neyse ki pırtlatınca gitti

Style72

Üye
sonra cebimdeki limonu çıkardım. Hepsi limonu gôrùr görmez kaçtı. Onları hızla kovalarken çukura dùştùm. Bir de ne göreyim çukurda bülent ersoy vardı. Beni görür görmez çile bülbülüm şarkısını söyledi. Ve başladı ÇİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sanırım 8-9 saat sürdü . resmen işkence çekiyordum. çukur çok derindi çıkamıyordum sonra............

semihguney

semihguney

Üye
ağzına taş soktum

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
birde baktım taşı tek yudumda yuttu

Style72

Üye
taşı yuttuktan sonra gene başladı çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu sefer ki tam 13 saat sürdü. Ne yapacağımı bilemiyordum. Sonra ..........

Üst Alt