Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
mc.a
Üye
Elimde sallama daldım aralarına
ecel54
Üye
ama dayanamadım esir düştüm, işkenceler yapmaya başladılar
Mobilator
Emekli Yönetici
ağzıma çiğ balık soktular, penguenlere dövdürttüler, daikin daikin deyip duruyorlardı.
AVA1453
Üye
Sinirlendim kendimi kontrol edemedim. Kan beynime sicramisti ve corabima gizledigim silahi cikardim
ecel54
Üye
ateş ederken 1i kafama sıktı. Gerisini hatırlamıyorum
AVA1453
Üye
Gozlerimi hastanede actim
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Etrafımda beyaz giyimli melekler vardı
ecel54
Üye
ben neredeyim böyle dedim
MasteLaa
Üye
Meleklerden biri : Sus lan it .. Senin yüzünden
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Soluk soluğa uyandım üzerimde bir sürü cihaz gördüm
MasteLaa
Üye
Ben yataktan fırladım ve meleğin üstüne atladım.. Melek bağırıyordu..Sus ve sisini çıkarma gebertirim seni dedim.. Çok korkmuştum onu etkisiz hale getirmek için üzerine atladım fakat çok güçlüydü..Adını sordum..Adım Melek dedi..Ve ben o anda
otostopçu
Üye
sonradan herşey kafamda yerli yerine oturdu -kafamdan vurulunca beni ormanın derinliklerine atmışlar uzaylılarda beni gemilerine alıp incelemeye başlamışlar. Üstümdeki makinalarda carbon bazlı canlı inceleme modülleri ve çeşitli sondalar imiş
lan zamanlama hatası yaptım
new - ve ben ismini söyleyince dona kaldım
MasteLaa
Üye
Çıktım hastaneden..Çıkardım telefonumu..Telefonumun markası da Galaxylumiaapple işletim sistemi MAKİO baktım telefona tabi 3.0 GHZ .. İşimi hallettim ve o anda karşıdan gelen dolmuşa çarptım ve
ecel54
Üye
intihar etmeyi düşündüm ama
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Yine hastane offf sıktı bu
MasteLaa
Üye
Tamam çıktım İstanbul barlarından birine girdim ve oturdum bir masaya .. İçeriye göz gezdiriyordum ve ne göreyim
otostopçu
Üye
gözlerim hastanede kalmış @Rambo_FT asdfgggfdaaasdg )şaka şaka
arkadan daltonlar önde redkit girdi bara ve yanımdaki bar sandalyesine oturd
MasteLaa
Üye
dedim hoop nereye böyle..redkit dedi ki
otostopçu
Üye
fus ro daaah ! Herkeze benden bira ama sadece ona değil diyerek beni işaret etti