Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

"ne işimiz olacak abi, senle özel bi şey görüşecektik" dediler.

Hele diyeceğinizi deyin bakalım yapacağımız bir seyler varsa yaparız.

İstediklerini ancak ruyamda yapardım. Neyse el cabukluğu marifetle cam ağacını bir dal gule cevirip arkadaslara verdim. Arkadasın evlilik yıldonumuydu bu gulu sevgilisine verdi. Olabilecek bir faciayı onlemenin verdiği gururla sevgilimle yurumeye devam ettik.

Ben bi ara çocuğu öldürdüm onu zombi yaptiniz,kiz betona çakildi rüyadanb uyandirdiniz,amaçsizca duş aldirdiniz

Hiç sordunuzmu bu karakter ne yer ne içer diye,bikere halini hatrini sordunuzmu Nusret Evlat nabuyosun dedinizmi varsa yoksa şamata,

isyanim beni yaratan arkadaşa bi huzur verin evimde kumandayi alip zap yapayim 2 dk facebooka girip bi bakiyim isyandayim,

Tülayy Nulursunnnnn nulurrr geri dön tülayyyyyyyy...

Dus aldıktan sonra pc actım. Fece girdim ama gireceğime pisman oldum. Mahalleni kasabı manavı bakkalı ve borc taktığım tum arkadaslar fece girmis beni bekliyorlardı. Evde olduğumu anlayınca evin onunde 45 50 kisilik alacaklı sıraya girdi.

Turan

Üye
evden kaçma planları kurdum. Önce evin giriş kapısına c4 koydum. Alacaklılar ellerinde kalaşnikoflarla evin etrafını sarmışlar beni öldürecekler. Hemen yatağımın altında G3 ümü aldım penreceden birkaçını vurdum

CanKartaL

Emekli Yönetici
Geri ateş açtılar ve birden kendimi yere attım. Tam yere kapanmışken zeminden tıkırtılar geldiğini farkettim. Tam "ne oluyor" derken halıda bir hareketlilik oldu. Tam g3 ü kapacakken halıyı itip ortaya çıkan Jason Statham "Sen!!! Çabuk gel benimle" dedi.

Onunla birlikte gittim. FBI ajanların yanına goturdu. Bir gorevin var dediler. Bunu basarırsan tum borclarını kapatacak kadar para alıcan deyince kabul ettim. Parayı once alayım dedim. Kabul ettiler ve verdiler. Parayı dağıtıp borclarımı odedikten sonra gorev icin yanlarından ayrıldım.

- - - Eklendi - - -

Honoluluya gidip orda esir olarak tutulan ingiltere kralicenin torununun kızkardesini zindandan kurtardım ve amerikaya göturdum.

Geri gitmek icin hazırlanıyordumki kurtardığım bayan italya basbakanın kızı cıktı. Bana tesekkur etmek ve kızını kurtardığımdan dolayı italyanın gizli serviside ingiltere kralicesinin torununun kız kardesini kurtarmıslar beni ulkelerine davet ettiler. bayanları değistirip kızı ingiltereye goturdum.

Dustayken italya basbakanın kızı onu kurtardığım icin tesekkur etmek icin otele ve hatta banyoya kadar gelip tesekkur edip. Evine geri dondu.

Bende " banyoya kadar gelmişsin şimdi gitmek olur mu ?" diyip kendisini klozetimde misafir ettim

Kız sizde bir atasozu var. Misafirliğin kısa olanı makbuldur. Bunun icin gitmem gerekir dedi ve gitti. (gondermistim niye gondermedin.)
dustan cıktım. Turkiyeye donmek icin ucağa bindim.

Uçak kaza yaptı ve öldüm...
----------------------SON----------------------

diye dusunurken birden onumde test kitabi buldum ve cozmeye basladim

Test kitabını bıraktım ve dil anlatım kitabını deftere geçirmeye başladım. Tam o sırada kafama saksı düştü ve bu sefer harbiden öldüm.
----------------------SON----------------------