Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Tüneli kazdım kazdım bi çıktım anca hapisane bahçesine gitmişim

tekrar kazmaya basladım bende yılmak yookk

Ama unutmuştum ki hapisane 5 katlıydı ben 5. Kattaydım

Ve dışarı "plop" diye çıkıp, aşağı düşmeye başladım. Ben düşerken beni görenler itfaiye çağırmış. itfaiyeciler tam düşeceğim yere gelip çadır açtılar.

Actıkları bırandanın espiri olsun diye delikti ve o deliğe dustum öldüm.

Evet ama burdan çıkmanın bir yolu olmalıydı..

1907. Mesajın benim tarafımdan yazılması bir şereftir diye dusunurke en buyuk fener diye bağırdım. Gardiyanlarda fb'li olunca onlarda duygulanıp beni serbest bırakıp amerikaya ucak bileti alıp beni yolcu ettiler.

1907. Mesajın benim tarafımdan yazılması bir şereftir diye dusunurke en buyuk fener diye bağırdım. Gardiyanlarda fb'li olunca onlarda duygulanıp beni serbest bırakıp amerikaya ucak bileti alıp beni yolcu ettiler.

kardeş 1908 o...

Derken bş kalktım kan ter içinde meğerse rüyaymış

Ben yine cok ruya gormeye basladım. Aksam tel kadayıfını fazla kacırdım galiba sacma sapan ruyalar goruyorum.
kardeş 1908 o...

(kardesim seninki 1908 bu benim şimdiki 1910 oldu.Konuya girmeden once mesaj sayısı var. İnanmıyorsan tek tek mesajları say.
)

Bu saçma sapan rüyaların en saçma olanı ise ...

Heroata

Üye
(((daha yazin yeni acilmsti kurtadamlar vardi bocek ameliyqti fln :-) )))

Diye dusundum fakat bu gecmiste kalan zombi kurtlarmis...

Kurtadam ruyası gormek için Uyumak istedim. 1 kutu uyku hapını yuttum ve uyudum. Ruyada biricik askımı kurt kadın olarak gordum ve onunla belgrad ormanında dolasıyordum.

ama sonra karşımıza vampir çıktı ve onu parçaladı. bende uyandım.

Tekrar hapı yuttum. Yine aynı ruyayı gormeye basladım. Vampir cıkınca kalbine kazık caktım ve oldurdum. Sevgilimde kendisini kurtardım diye teşekkur etti. Yolumuza devam ederken birden

Nuri Alço ve T.C üstadlarımız çıktı

Naber abi nasılsın diye sordular. Sana yapılan bize yapılmıs sayarız birileri rahatsız ederse bir ıslık cal geliriz dediler. Sağolun arkadaslar sizin ne isiniz var diye sordum. Onlarda