Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Ödemem diyince beni de zombi yaptı artık bende bir zombiydim

ve nefes nefese uyandım çok şaşkın bir durumdaydım elimi yüzümü yıkamak için kalktım

Elime geçirdiğim patlıcanı dayının kafasına fırlattım.

Edit. Hay allah ben bunu yazarken konu değişmiş.

dayıma laf yok

ama patlıcan acıymış kırağı çalmadı

Derken şöyle bi kendime baktım yaşlanmıştım artık bazı arkadaşlar sayfalarca ömrümü yazmıştı tam 189 sayfa artık son nefeslerimi alıyodum bütün sevdiklerim yanımdaydı...

Ayaklarım soğumaya başladı, kaval kemiklerim acıyordu. Tükürüğümü yutmakta zorlanıyordum. Görme duyum yok olmaya başlamıştı. Çevremdeki heyecanlı telaş içinde bana sorulan sorulara cevap veremiyor, tepkisiz kalıyordum. El parmak uçlarım soğudu. Duyma duyumu da kaybetmeye başladım. Yutamadığım tükürük boğazımda birikmeye başladı. Kalbimin yavaşladığını hissediyordum. Sanırım ölüyordum.

Bunları okurken gözlerim dolmuştu. Bu romanın sonu çok hüzünlü bitmişti. Bitirmiş olduğum kitabı kitaplığa koydum ve...

Başladım küfür etmeye bu ne lan bi bitiremedik diye

Daha sonra test cözmeye basladım. Cunku romanların etkisinde kaldığım için artık roman hikaye hatta fıkra kitabı bile okumamaya karar verdim.

Hayattan zevk almadığımı fark etti. Hayatta en cok neyden zevk aldığımı dusunmeye basladım.

Ama bula bula sonradan olma buldum ondanda zar zor kurtuldum. Kız aramayı bıraktım.

Öldürdüm hapise attılar müebbet yedim

Bu soruların bi önemi yoktu artık hapisteydim

parmaklıklar ardındaydım.
kacmak için tunel kazdım