Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Gardiyanın niyetini anlamıştım. Biran once kacmam lazımdı. Plan yapıp uygulamaya basladım.

kedilerle cephede siperlere geçtik ben onlara molotof atıyorum onlar el bombası

Nerden cıktı vergi borcu ya daha okuyorum sonra askerlik var. Okulda devamsızlıktan dolayı tastikname verdiler. Askerliği tecil etmediğimden eve askeri celp kağıdı yolladılar.

Sinirden Kağıdı yırttım ve bu gören babam...

Sonra babama dedim ki Father,I want to play game dedim , Oda bana gel halisahaya gidelim dedi yoldayken trafik kazasi geçirdik tepemize uçak düştü Allah rahmet eylesin öldüm

Koyacakken Telefonu çaldı ( Lumia 920 ve Note 2 ) çift telefon kullanıyor. O sırada babam telefonla konuşurken gözleri doldu ve ağlamaya başladı. Gelen habere göre...

Koyacakken Telefonu çaldı ( Lumia 920 ve Note 2 ) çift telefon kullanıyor. O sırada babam telefonla konuşurken gözleri doldu ve ağlamaya başladı. Gelen habere göre...

Gelen habere göre maymunlarin çiftleşme mevsimi gelmişti,Ailecek ormana taşinmaya karar verdik

verdik vermedik anlamdım ula banas hep vermek kısmı gelıyor hall halla

bu kararla birlikte amazon ormanlarından yer ayırttık

Ve beraber şu şarkıyı söylemeye başladık.

Amazon kokarken sofralar , yaşlandırıyor seni aynalar...

Kerim.

Üye
Aslinda tv'den geliyomus ses.ibo sov varmis

Kerim.

Üye
Ormana giderken gunes enerjili tv almistik.bu aklimiza geldi

Biri beni cağırdı. Gozumu actığımda yataktaydım. Nezaman eve geldim ve yattım anlamadım. Annem sesleniyordu. Kalk sıpa okula gec kalıcan yine servisi kacırdın dedi.