Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

(Neyi bekliyordun hacı gidiyoruz diyo zaten hikayeyi okusana )

İşte Tam O anda Askeri.inzibatlar asker kaçaği diye kara murati alip götürdüler ben yine yanliz duş almak zorundaydim ( Hikaye nereye gidiyo böyle zor toparliyorum artik

Tam duş alacaktım andriana limayı gordum. :

- - - Eklendi - - -

(daha yazan olmamıs.)
elinde bir kitap getirdi. Banyo olmaktan vazgecip. Kitabı aldım. Kitap test kitabıydı. Yazılın var çalıs çalısmazsan sınıfta kalıcan dedi ve uyandım. Masanın basında test yaparken uyumusum.

Hemen Bi doktora gittim ona 2 günde bir bana duş aldirip her saat başi beni rüyadan uyandiran insanlarin olduğunu söyledim acun içeri girdi ve YOK ARTİK diye bağardi ?

Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
O an hülya da içeri dalıp "var artık" diye bağırdı

Sergen yalcın geldi. Ne var artık. Ben bir şey anlamadım. Dedi.

Ortaya Aref çıktı ve rüyalarından kurtulmak istiyorsan beni izle dedi ve gösteriye başladı..

Türe

Üye
Sonra abidik gubidik şeyler yaptı

Acun yine yapacağını yaptı ve 'Yok Artık' ı patlattı

Kerim.

Üye
acun sonra aglamaya basladi

Hulya avşar ona takılarak gulup acunla dalga gecmeye basladı. (burası yeteneksizsinize dondu. Kim toparlıcak bakalım.)

Kerim.

Üye
Sonra acun hulyayi tokatladi

Sonra Sabri içeri girer ben sergene meydan okuyom benim gibi apollo 11 i vurabili,rmisin diyen sabri En son uzay mekiğini düşürmeyi başarmişti :..

İcinden 3 uzaylı cıkıp orada katliam yapıp. Baska bir uzay gemisine binip kactılar. Sergen onumde kalkan gorevi yapmıs ve ben kurtulmustum. Eve gidip. Matematik sınavı icin ders yapmaya test cozmeye basladım.

SkyLaBTR

Üye
Matematik sınavında kopya çekerken hocaya yakalandım ( reelde yakalanmam çünkü kopyaya ihtiyacım yoktur )

iyavuzoz

Üye
sonra pıçaklar gibi yaptım kendimi

Gardiyanı kandırmaya calıstım. Gardiyan bicağı aldı ve test kitabı verdi. Calıs yarın sınavın var gecersen serbest bırakılacan dedi.

Kerim.

Üye
Sonra kitabin arasinda gul vardi

CanKartaL

Emekli Yönetici
Güle baktım ve kitapta bulduğum ilk boş sayfaya şunları yazdım. "Bende böyle bir hayal gücü varken burnum .ottan ayrılmaz. Gardiyan bile gül verdi, o derece yani. Allah'ım aklıma mukayyet ol."