Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Çok kötü bir durumdaydım , hemen ordan uzaklaşıp...

(bula bula testimi buldun )

Aldım silgiyi ve o kitabı ortadan 3 e yırttım ...

sonra çözmeye devam ettim (napıyım öğrenci psikolojisi )

iyavuzoz

Üye
sonra sağa sola pıçak attım ve bağırmaya başladım aüüüeeeeeeee aüüüeeeeee diye

Elinde test kitapları olan kız arkadasım bana bunlarıda coz deyip kitapları masaya bıraktı ve gitti.

bende kendimi 2546644534354654. (ne tembelsin bir sayıyı bile okuyamadın!) kattan kendimi aşağı attım. sonra da o sayıyı okumayanlara bağırarak: niye okumuyonuz! okuyom ben ya! dedim. sonra da ayağa kalkıp 35 başlı tırtılı bulmaya gittim. onu buldum ve....

birden titredim sonra kendime geldim. ''napıyorum ben'' dedim ve o an hayal dünyamın ne kadar zengin olduğunu anladım
sonra anneminn sesi kulaklarımda yankılandı 'şu çöpü dök de gel'

anam beni bi sinir bastı ? bi böyle vücudum alevlendi ?" Didim sen bağa çöpümü at didin la ?" diye. anam " he " dedi. Lan sen ne didin la bana farkındamısın le ?" didim. Şamarı bir geçirmiş ama sormayın. El ** mecbur çöpü döktüm

sonrada

tam çöpü döküyordum ki. birde ne göreyim !! olamaz O hmde bana bakıyor Aman Allahım olamaz böyle bir rezalet cok utanmıştım

bı utançtan anca maxicep kurtarır dedim ve maxiye girdim bir de ne göreyim

bir de ne göreyim burakkk97 de burdaymış

Test cozmek için kitabı açtım. Kitap bana bakıyor ben kitaba

iyavuzoz

Üye
dedim ve etrafa pıçak atarak eyüüüüüüüüüüübe eyüüüüüüüüüübe dadadadadadadadadaadadddaaaaaaaaa diye bağırmaya başladım

ula ıla ula ula ula, hebelehübele elelelbleübübübüblehehehebehbehbebelbebhebebhleb diye bağırıdm.

Bağırmaz olaydım , niye mi.. Çünkü