Enes Üye sürmenaj6169' Alıntı: rüya içinde rüya görüyorum işe bak acaba astrale mi çıktım Genişletmek için tıkla ... ...
sürmenaj6169' Alıntı: rüya içinde rüya görüyorum işe bak acaba astrale mi çıktım Genişletmek için tıkla ... ...
Style72 Üye arkadaşlar yazmak istemiyorum artık tam güzel bir şey bulmuşken. Biri çıkıp hepsi rüyaymış diyor .
Mobilator Emekli Yönetici Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış! - - - Eklendi - - - Style72' Alıntı: arkadaşlar yazmak istemiyorum artık tam güzel bir şey bulmuşken. Biri çıkıp hepsi rüyaymış diyor . Genişletmek için tıkla ... +1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim?
Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış! - - - Eklendi - - - Style72' Alıntı: arkadaşlar yazmak istemiyorum artık tam güzel bir şey bulmuşken. Biri çıkıp hepsi rüyaymış diyor . Genişletmek için tıkla ... +1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim?
Style72 Üye uuncu' Alıntı: Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış! - - - Eklendi - - - +1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim? Genişletmek için tıkla ... Kabul
uuncu' Alıntı: Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış! - - - Eklendi - - - +1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim? Genişletmek için tıkla ... Kabul
pro.engineer Üye uuncu' Alıntı: Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış! - - - Eklendi - - - +1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim? Genişletmek için tıkla ... bana uyar
uuncu' Alıntı: Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış! - - - Eklendi - - - +1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim? Genişletmek için tıkla ... bana uyar
Mobilator Emekli Yönetici SEMİH52' Alıntı: bende gittim hırsızın telefonunu çaldım Genişletmek için tıkla ... ondada galaxy s3 varmış.yolda ona bakarak gidiyordum.bi veled elimden kapıp kaçmaya başladı.peşinden koşuyordum.bi ara sokağa girdi.
SEMİH52' Alıntı: bende gittim hırsızın telefonunu çaldım Genişletmek için tıkla ... ondada galaxy s3 varmış.yolda ona bakarak gidiyordum.bi veled elimden kapıp kaçmaya başladı.peşinden koşuyordum.bi ara sokağa girdi.
MasteLaa Üye Peşini bıraktım ve önde giden ninede İphone 4s vardı ve sordum kaç gb diye 64 dedi ve kaptım kaçtım..Nine tabi yetişemedi ..Ben hırsızlığı sevmiştim ve zevk alıyordum çalarken
Peşini bıraktım ve önde giden ninede İphone 4s vardı ve sordum kaç gb diye 64 dedi ve kaptım kaçtım..Nine tabi yetişemedi ..Ben hırsızlığı sevmiştim ve zevk alıyordum çalarken
tarxhn Üye tabii bu yaptıgımının hastalık oldugunu biliyordum ama olsun ben zaten psikolojik teknoloji delisiyim.hemen batmobile binip
tabii bu yaptıgımının hastalık oldugunu biliyordum ama olsun ben zaten psikolojik teknoloji delisiyim.hemen batmobile binip
15097 Üye kaçtım derken karsıma s3'ü olan bir adam çıktı ve ben 32 gb'lık s3'ü de çalmıştım ben artık
tarxhn Üye sandım ama bu benim fantazimden öte birsey değildi. tekrar elimde telefonlarla koşmaya başladım ki
Enes Üye sürekli aklımda bir yerlerden telefon çalmak geçiyordu hepsi benim olmalıydı hepsi ! sokağı döndüm ve önüme çıkan ..
sürekli aklımda bir yerlerden telefon çalmak geçiyordu hepsi benim olmalıydı hepsi ! sokağı döndüm ve önüme çıkan ..