Illuminatiden rihanna ile katty parry i gördüm ve haarp ile ilgili konuşuyorlardı. dedim urfada ne işleri vardı ve onlarla gittim ve konustum onlarla haarp ne ? Anlattılar korktum ama en azından dünyayı kurtarabilirdik haarpi başlattık sesler çıkıyordu ve tum zombiler ile kurtlar ile zombikurtlari öldürdük tsunami ve depremlerle
Illuminatiden rihanna ile katty parry i gördüm ve haarp ile ilgili konuşuyorlardı. dedim urfada ne işleri vardı ve onlarla gittim ve konustum onlarla haarp ne ? Anlattılar korktum ama en azından dünyayı kurtarabilirdik haarpi başlattık sesler çıkıyordu ve tum zombiler ile kurtlar ile zombikurtlari öldürdük tsunami ve depremlerle
urfa da olan deprem ve tsunamide çok az sayıda zombikurt kurtuldu ve onlar kuzey amerika kıtasına taşındı. Abd kanada meksika nın tamamı zombikurtlaşmıştı. Orada normal insan kalmamıştı dünya 2 kutuba ayrılmıştı. Zombikurtlar ve normal insanlar. Ve gerçek savaş şimdi başlaYACAKTI.
Fakat insanların sayısı daha çoktu doğumlar hızlanmıştı çocuklar eğitiliyordu ve 20 yıl sonra zombikurtlar hiçbir gelişme gösteremedi ve insanların lazer silahları ve lazer silahlarından on kat daha güçlü magnum-xx2-m-a3 silahları oldu tabi sadece bunlarla kalmadı...
Savaş artık başlamıştı ve ben çok rahattım herkes gibi önüme gelen olağanüstü varlıkları yok ediyordum
zombikurtlar da boş durmuyordu zaman içine evrim geçirerek akıllarını kullanabiliyordu. Geliştirdikleri silahlarla milyonlarca normal insanı oldürüyordu. Güney ve kuzey amerika ve antartika kıtasının tamamı onların elindeydi. Ve uzaya çıkmaya başladılar zombikurtlar uzayın tamamı onların elindeydi artık ....... ve yavaş yavaş avrupa kıtasını ele geçirmeye başladılar.... Sonra.................. ZOMBİKURTLARIn YAŞAMASINDAN YANAYIM,
Arkadaşlar diyorum size herkes 1 cümle yazsın amacımız gülmek eğlenmek değilmidir uzun uzun yazıyorsunuz insanın okuyası gelmiyor.misal ilk 20 sayfaya bakın .ilk 20 sayfa gayet komik ama bu sayfalar çok sıkıcı.