Otroligt
Üye
derken. Kurt adam aniden içeri girdi. Ve doktorun kafasını kesip yedi. Sonra bana tekrar saldırmaya başladı. Koşuyordum durmadan. Arkama bakmaya cesaret edemiyordum. Terden sırılsıklam olmuştum. Aniden bastıran yağmur beni biraz serinletmişti. Korkudan titriyordum . Ölmek istemiyordum. Enerjim bitmek üzereydi . Kurt adamın nefesini ensemde hissediyordum. Durmadan koşuyordum. aramızda tahminen 20 metrelik mesafe vardı. ve karşıma çıkan bir evin penceresine atladım. İçerde saklandım. Ev boş görünüyordu. Ama biraz sonra evin içinden bir ses duydum.....
Bana pençe atmak üzereyken oradan kaçan deliciye takıldı ve pençeleriyle ipleri koparttı. Yerde kıvranan kurt adama baktım ve delicinin şişi ile kafasında kocaman bir delik açtım.
ama kurt adam bir süre kıvrıldıktan sonra ayağa kalktı . Kapıda onu izliyordum. Acaba ölecek mi diye. Ama 7 canlıydı kurt adam. Sanki eskısinden daha da canlıydı. Ve gözlerini bana dikti. Ve tekrar koşmaya başladım. Bu gecenın biran önce bitmesini istiyordum. Koşuyordum sürekli nereye gideceğimi bilmeden. ..
[ ARKADAŞLAR KONUYU DİREK DEĞİSTIRMEYELIM. VE BETİMLEME OLSUN. KISA KISA KURU CÜMLELER GÜZEL DEĞİL ]
rahat bir nefes almıştım . Çünkü kurt adam ölmüştü. Ya da ben öyle düşünüyordum. Öldüğüne emin olmak için yanına yaklaştım . Ve bir kez daha ateş ettim. Aman Allahım ne mi göreyim. Kurt adam hala yaşıyordu. Kurt adama kurşun işlemiyordu. İnanamıyordum. vücüdü paramparça olan kurt adam hala yaşıyordu...... ve gene bana saldırmaya başladı . Ben ise yorgunluktan bitmiş tükenmiş haldeyim. Ne yapacağımı bilemiyordum. Kurt adam da eski gücünü kaybetmiş görünüyordu. Çünkü hızlı koşamıyordu. Yağmur şiddetini artımıştı. Şehir sessizliğe gömülmüştü. Sanki şehirde hiç kimse yaşamıyor gibiydi. Silah seslerine alışık olan bu insanlar bu olayı hiç de merak edip bakmamışlardı dışarı.
kurt adam yavaş adımlarla yaklaşıyordu bana . Benim de kurşunlarım bitmişti artık...... Ne yapmam gerektiğini karar veremiyordum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?