PixelWolf Üye sonra elini çekti ve gördü ki devamını getir oyunu hala devam ediyor ve bu konu hala yaşıyor diye sevindi
sonra elini çekti ve gördü ki devamını getir oyunu hala devam ediyor ve bu konu hala yaşıyor diye sevindi
Rıza Soylu Üye safak45x' Alıntı: Kacti ama yolda Genişletmek için tıkla ... teyzesini gördü teyzesi MaxiCep'e gir
Rıza Soylu Üye Senyor Keş' Alıntı: Sabah uyandım bir an şaşırdım burası neresi ben burayı tanımadım Genişletmek için tıkla ... dedi, yola çıktı karşısında gördüğü yaşlı amcanın yanına gitti ve
Senyor Keş' Alıntı: Sabah uyandım bir an şaşırdım burası neresi ben burayı tanımadım Genişletmek için tıkla ... dedi, yola çıktı karşısında gördüğü yaşlı amcanın yanına gitti ve
The Shadow Üye O bir dilenciydi ayip olmasin diye 5 kurusu uzatti ve arkasini dondugu an sirtina bir hancer saplandi
O bir dilenciydi ayip olmasin diye 5 kurusu uzatti ve arkasini dondugu an sirtina bir hancer saplandi
Rıza Soylu Üye The Shadow' Alıntı: O bir dilenciydi ayip olmasin diye 5 kurusu uzatti ve arkasini dondugu an sirtina bir hancer saplandi Genişletmek için tıkla ... sırtı kanlar içindeydi şansına yakınında bir sağlık ocağı vardı zar zor oraya gitti kanaması durdurulduktan sonra doktor:
The Shadow' Alıntı: O bir dilenciydi ayip olmasin diye 5 kurusu uzatti ve arkasini dondugu an sirtina bir hancer saplandi Genişletmek için tıkla ... sırtı kanlar içindeydi şansına yakınında bir sağlık ocağı vardı zar zor oraya gitti kanaması durdurulduktan sonra doktor:
yunus4554 Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: sırtı kanlar içindeydi şansına yakınında bir sağlık ocağı vardı zar zor oraya gitti kanaması durdurulduktan sonra doktor: Genişletmek için tıkla ... durumu krıtik dedi olecek dedi ve artik devamini getir oynunu oynuyamayacak dedi ve
Kaspersky Lab.' Alıntı: sırtı kanlar içindeydi şansına yakınında bir sağlık ocağı vardı zar zor oraya gitti kanaması durdurulduktan sonra doktor: Genişletmek için tıkla ... durumu krıtik dedi olecek dedi ve artik devamini getir oynunu oynuyamayacak dedi ve
The Shadow Üye Bu onun ilk kaybedecegi hastasiydi ve o cok basarili bir doktordu yenilgiyi kabul edemedi ve cikardigi hanceri kalbine saplayarak intihar etti
Bu onun ilk kaybedecegi hastasiydi ve o cok basarili bir doktordu yenilgiyi kabul edemedi ve cikardigi hanceri kalbine saplayarak intihar etti
The Shadow Üye Sonra o saglik ocagindaki tum calisanlarin akli dengesi bozuk oldugunu anlayinca acidan dolayi bagira bagira oradan kacmaya basladi
Sonra o saglik ocagindaki tum calisanlarin akli dengesi bozuk oldugunu anlayinca acidan dolayi bagira bagira oradan kacmaya basladi
The Shadow Üye Basi donuyordu aval aval etrafina bakiyordu ve tum cansiz varliklar ona hareket ediyormus gibi geliyordu
Basi donuyordu aval aval etrafina bakiyordu ve tum cansiz varliklar ona hareket ediyormus gibi geliyordu