.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Baktık Adriana Lima orada. Umursamadık ve havuza geçtik. Genişletmek için tıkla ... Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan Barbara
TeknoÖmer' Alıntı: Baktık Adriana Lima orada. Umursamadık ve havuza geçtik. Genişletmek için tıkla ... Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan Barbara
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan Barbara Genişletmek için tıkla ... Yine umursamadık ama Ajdar'ı görünce korumalarla onu atmaya çalıştım ama korumalar da korktum.
.caner.' Alıntı: Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan Barbara Genişletmek için tıkla ... Yine umursamadık ama Ajdar'ı görünce korumalarla onu atmaya çalıştım ama korumalar da korktum.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Yine umursamadık ama Ajdar'ı görünce korumalarla onu atmaya çalıştım ama korumalar da korktum. Genişletmek için tıkla ... Ajdar a bir muz verdik
TeknoÖmer' Alıntı: Yine umursamadık ama Ajdar'ı görünce korumalarla onu atmaya çalıştım ama korumalar da korktum. Genişletmek için tıkla ... Ajdar a bir muz verdik
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Ajdar a bir muz verdik Genişletmek için tıkla ... Sonra, daha çok muz için üzerimize üzerimize geldi.
.caner.' Alıntı: Ajdar a bir muz verdik Genişletmek için tıkla ... Sonra, daha çok muz için üzerimize üzerimize geldi.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Sonra, daha çok muz için üzerimize üzerimize geldi. Genişletmek için tıkla ... Sonra onu Amazon da ki maymunlara yolladık
TeknoÖmer' Alıntı: Sonra, daha çok muz için üzerimize üzerimize geldi. Genişletmek için tıkla ... Sonra onu Amazon da ki maymunlara yolladık
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Sonra onu Amazon da ki maymunlara yolladık Genişletmek için tıkla ... Ama maymunlar bu tipi görünce kaçtı.
.caner.' Alıntı: Sonra onu Amazon da ki maymunlara yolladık Genişletmek için tıkla ... Ama maymunlar bu tipi görünce kaçtı.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Ama maymunlar bu tipi görünce kaçtı. Genişletmek için tıkla ... Maymunlar ın nesli tükendi bunun yüzünden
TeknoÖmer' Alıntı: Ama maymunlar bu tipi görünce kaçtı. Genişletmek için tıkla ... Maymunlar ın nesli tükendi bunun yüzünden
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Maymunlar ın nesli tükendi bunun yüzünden Genişletmek için tıkla ... Son maymunları da otelimde 7 yıldız konaklama ile korudum.
.caner.' Alıntı: Maymunlar ın nesli tükendi bunun yüzünden Genişletmek için tıkla ... Son maymunları da otelimde 7 yıldız konaklama ile korudum.
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Sonra recep ivedik dusurdugumuz cuzdani getirsi Genişletmek için tıkla ... Sonra hatırladık ki, cüzdanlar Caner'in villasındaydı ve o zaman anladık ki Recep Ivedik Caner'in evine girmiş, sonra...
.caner.' Alıntı: Sonra recep ivedik dusurdugumuz cuzdani getirsi Genişletmek için tıkla ... Sonra hatırladık ki, cüzdanlar Caner'in villasındaydı ve o zaman anladık ki Recep Ivedik Caner'in evine girmiş, sonra...
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Sonra hatırladık ki, cüzdanlar Caner'in villasındaydı ve o zaman anladık ki Recep Ivedik Caner'in evine girmiş, sonra... Genişletmek için tıkla ... Recep Ivedigı köpek balıklarına attık onlar bile yemedi
TeknoÖmer' Alıntı: Sonra hatırladık ki, cüzdanlar Caner'in villasındaydı ve o zaman anladık ki Recep Ivedik Caner'in evine girmiş, sonra... Genişletmek için tıkla ... Recep Ivedigı köpek balıklarına attık onlar bile yemedi
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Recep Ivedigı köpek balıklarına attık onlar bile yemedi Genişletmek için tıkla ... Sonra bize dediki: Osuruktan korksak Aygaz yakmazdık Caner'im dedi, biz iyice korktuk tabi, sonra...
.caner.' Alıntı: Recep Ivedigı köpek balıklarına attık onlar bile yemedi Genişletmek için tıkla ... Sonra bize dediki: Osuruktan korksak Aygaz yakmazdık Caner'im dedi, biz iyice korktuk tabi, sonra...
UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Sonra bize dediki: Osuruktan korksak Aygaz yakmazdık Caner'im dedi, biz iyice korktuk tabi, sonra... Genişletmek için tıkla ... Bir koku geldi bir koku geldi Herkes bayılmış
TeknoÖmer' Alıntı: Sonra bize dediki: Osuruktan korksak Aygaz yakmazdık Caner'im dedi, biz iyice korktuk tabi, sonra... Genişletmek için tıkla ... Bir koku geldi bir koku geldi Herkes bayılmış
TeknoÖmer Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Bir koku geldi bir koku geldi Herkes bayılmış Genişletmek için tıkla ... Ses duvarını da aşmış.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bir koku geldi bir koku geldi Herkes bayılmış Genişletmek için tıkla ... Ses duvarını da aşmış.
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Caner ak47 si ile Recep ivedik i öldürdü. Genişletmek için tıkla ... Ama mermi, onun ayı gibi yağ tabakasından geçememiş ve aslında ölmemiş.
.caner.' Alıntı: Caner ak47 si ile Recep ivedik i öldürdü. Genişletmek için tıkla ... Ama mermi, onun ayı gibi yağ tabakasından geçememiş ve aslında ölmemiş.
.caner. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Ama mermi, onun ayı gibi yağ tabakasından geçememiş ve aslında ölmemiş. Genişletmek için tıkla ... Sonra Ömer bir bıçak firlatmis, Reco nun yag tabakasindan sekip canere denk gelmis
TeknoÖmer' Alıntı: Ama mermi, onun ayı gibi yağ tabakasından geçememiş ve aslında ölmemiş. Genişletmek için tıkla ... Sonra Ömer bir bıçak firlatmis, Reco nun yag tabakasindan sekip canere denk gelmis
TeknoÖmer Üye .caner.' Alıntı: Sonra Ömer bir bıçak firlatmis, Reco nun yag tabakasindan sekip canere denk gelmis Genişletmek için tıkla ... Ama Caner'in Ak47'sine denk geldiği için Caner'e birşey olmamış.
.caner.' Alıntı: Sonra Ömer bir bıçak firlatmis, Reco nun yag tabakasindan sekip canere denk gelmis Genişletmek için tıkla ... Ama Caner'in Ak47'sine denk geldiği için Caner'e birşey olmamış.