Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

acuxx

Üye
Hemen internetten hackerlik derslerini almaya başladım. Zaten filimlerden temelim sağlamdı bu yüzden çabucak ögrendim

Bahaxi

Üye
anonymous hacker topluluguna katildim

hepsinin maskelerini düşürdüm ve bi de ne göreyim feysbukta kız düşürme peşinde olan ....

Şerefsizlermiş meğer onlar, onları m16'yla taradım sonra Polat'la gömdük Limni adasının dibine sonra saniyesinde yokoldu, sonra geri döndük. Ve sonra

Bahaxi

Üye
bulent ersoy pesimden siritarak kosuyodu

Bir baktım arkamızda ayımsı birsey var, ismini sordum Kung fu Panda 2 dedi, bende dedim ki sen neyin kafasındasın be, o da dediki Sprite kafasındayım, ben de ona Maxicep fu uyguladım ve dedim ki, isminden şu 2'yi sil, Oda dediki tamam abi ama niye Polat abi beni dövmedi dedi bende dedim ki saygıdan onu yormadım sulu göz dedim ve bidaha Maxicep fu uygulamamı istemiyorsan Bülent Ersoy'u öldür dedim ve oda tamam abi dedi ve Bülent Ersoy'u öldürdü ve sonra

Bahaxi

Üye

maxicep fi ne la
uzerine bindim beni at niyetine gezdirdi ve biraz uzakta bisey gordum

maxicep fi ne la
uzerine bindim beni at niyetine gezdirdi ve biraz uzakta bisey gordum

Boşver T9'dan dolayı.

Ve ağladı annemin yemekleri ne güzel diye, sonra sordum senin annen ölmedi mi la? Dedi o da hayır ölmedi mezarda yaşıyor dedi, ben de hadi gidelim annenin yanına, sonrada o dedi ki

Bahaxi

Üye
ama bi sorun var dedi.o sorunda cisinin olduguymus ve hemen

Ve Polat abinin üzerine işedi, Polat abi de onu 6 kovan mermiyle öldürdü ve gömdük, ama sonra

Bıkmıştım bu halüsinasyonlardan artık bir mafyaydım ve soğuk kanlı olmalıydım, oldum ve sonra kapı çaldı ve baktım kapı yerinde yok teknik servisi çağırdım düzelttiler ve sonra

.caner.

Üye
Uyandım hepsi rüya imiş.

Diye zannettim ama değilmiş, sonra John ve Billy'nin 3 haftadır kayıp olduğunu farkedip ban yedim, ve onları aradım ve buldum sonra onlarla ve Polat abi ile biz bir çeteydik artık ve

.caner.

Üye
Polat abi bir kurşunla vuruldu polat abiyi defnetmeye gidiyorduk, Polat abi ölmüştü . Sonra tabuttan sesler gelmeye başladı. Polat abi ölmemiş ti hepimiz unutmustuk onun olumsuz oldugunu.