Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dev maçın İddaa oranları belli oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Dev maçın İddaa oranları belli oldu
Edinilen bilgilere göre Galatasaray'ın galibiyetine 2.60, maçın berabere bitmesine 3.20, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 2.00 oran verildi
Galatasaray 2.60 Beraberlik 3.20 Fenerbahçe 2.00
Samsun55''
Üye
bendemi oynasam acaba hiç anlamam bu iddiadan ama maç gs fb derbisi olunca tutturma şansı daha yüksek olur diye düşünüyorum
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
2.00 ORAN çok temiz gerçekten . İnşallah kazanırız . En fazla beraberlik olur diye düşünüyorum .
arslansem
Üye
Handikaplı 4,50 falan olur.Tek maç olur.Millet neyi var neyi yok basar sonra da iddaa kazanır
Yalnız hatırlatırım iddaa Türkiye'de kurulduğundan beri yaklaşık 8 yıldır,en çok kar ettiği hafta ve maç ilk yarıdaki FB-GS maçıydı.Millet tek maç diye abanmıştı iddaa aldı götürdü
'Maxi Genç
Üye
2.60
kazanırsak 60.puan
bilet fiyatı 60 tl
olmaz böyle tesadüf D
63 mustafa
Üye
İlk yarı 0, ikinci yarı 1 versen kazanırsın
Revengeful
Emekli Yönetici
Azmış.. Ben gs ye 7.00 falan verir sanıyordum
canturgay
Üye
fenerbahçenin alacağı en iyi puan 1 bu maçta
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Duygusal konuşuyorsun Turgaycım . Gerçekci olmak gerekiyor . Ben beraberlik süpriz olur diye , düşünüyorum .
canturgay
Üye
Alim tamam galatasaray berbat fenerbahçe iyi ama bu derbi bi de yeni statta ilk derbi tarihe kötü bi kayıt olarak düşürmek istemeyecekler yenemesek bile en azından beraberlik düşüncesi olur tahminim maç ortada geçer zevksiz az gollü olur
Gs her ne kadar bu yıl kötü bir sezon da geçirse mesele Fb-Gs derbisi oldu mu akan sular durur abicim...
En son maçlarına 0-0 berabere kaldılar ve Gs hakıkıtaen cok önemlı pozısyonlar yakaladı. Futbolcular ve yönetim için bu maç çok önemli. Taraftar içinse resmen ölüm kalım... Gs'nin şu anki oyununun en az 2-3 katı performans sergileyeceğinden eminim. Ayrıca maçta da kırmızı kart bekliyorum. Fenerbahçe'ye gelince şu an fırtına gibiler. Takım uyuşmazlığı sorunu yaşıyorlardı ve onu da atlatmış gibi duruyorlar. 2.00 oran gerçekten çok iyi ama söylediğim gibi Gs direnecektir. Maçın berabere biteceğini düşünüyorum. 1-1
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Saldır Fenerbahçem , harcarsın bu Galatasaray ı . İki takıma da başarılar . İyi olan Fenerbahçe kazansın .
zaza
Üye
gs alır bu maçı emin olun
2.60 iyi bir oran çünkü biz mutlak kazanmaya çalışıcaz çünkü ne kadar kötü durumda olsakta fbyi tanıyan ve onun maçlarında coşturan bir teknik direktör var 2005 kupa maçında hagi vardı, ilk yarıda ki kaçan farkta hagi vardı, şimdi ise alacağımız bu maçta yine hagi var hagi için fb maçları bi başka unutmamak lazım bunu
DiaBLoS
Moderator
Konu Sahibi
Bakış açısına hayran kaldım . Kaçan fark bilmem ne hey maşallah , abartın abartın . O maçta tek gol dahi atmadınız ne farkıymış bu arkadaş Hagi nin , kariyerinde kaç tane Fenerbahçe galibiyeti gördü sormak lazım . Bir elin 5 parmağını geçmez .
63 mustafa
Üye
Bırakın buna oyuncular karar versin en iyi yorumu onlar yapar