....::Dev Köpekler::......

Sponsorlu Bağlantılar

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
....::Dev Köpekler::......

• Beğen
Tepkiler: BktsBcr

'Davut

'Davut

Üye
bu köpekleri çoçukları ile yanlız bıraksalar parçalarlar....
Bunlarda pek evcil değilmiş...:aha:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
oyy şunlara bak sarılacaksın onlara

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
Kısın petek soba neyın calısmıyorsa sarıl uyu bunlara cıft kısılık yatak gıbıler:ehe

CuteGm

CuteGm

Üye
Neapoliten ve English mastiff lerin bir kaçı photoshop tabi o ayrı imkansız o boyutlar =))

SeRKaNCa16

Üye
abı ne bunlar yaaaa :d:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O boyutlar imkansız değil,ben canlısını da gördüm.
Hayalimdi hep çocukluğumda bu boyda köpeğim olsun sonra ben onun sırtına bınım benım okula götürsün getirsin

passiv€ aggressiv€

Üye
yahu bunlar ne yiyo bunlara nasıl yemek yetiştiriyolar :D

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
orda bir siyah köpek var ineğin kafayı kesip köpeğnkini koymuşlar gibi:ehe aha aha aha krize girdim:D

CuteGm

CuteGm

Üye
O boyutlar imkansız değil,ben canlısını da gördüm.

İstinaden; Neapoliten mastiff ve English mastiff içindi yorumum zaten araştırırsanız, olmayan birşeyi nasıl gördüğünüzü de açıklarsınız :) Bir birinci resimde ki Danua mantık sınırları içinde,paylaşan arkadaşa da tsk ler:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
What are you doing home the teacher you speak

akula

akula

Üye
bunlara hormon tedavisi yaptırmak lazım hormonlu domates gibiler kocaman kocaman

harunoztu

harunoztu

Üye
bede bir ara malamut beslemiştim küçükken çok tatlıydı ama büyüdükçe oynayamıyorsunuz aslan gibi patisi olmaya başlayınca istemedende olosa zarar veriyor sizi siz onu deyil de o sizi gezdiriyor

akula

akula

Üye
bede bir ara malamut beslemiştim küçükken çok tatlıydı ama büyüdükçe oynayamıyorsunuz aslan gibi patisi olmaya başlayınca istemedende olosa zarar veriyor sizi siz onu deyil de o sizi gezdiriyor
:ehebir arkadaşım senbernar besliyordu tam bir kedi düşmanı bir gün dolaştırmaya çıkartmış köpeğin önünden kedinin geçtiğini gördüm birde bizim arkadaşın ayaklarının yeren kesildiğini gülmekten gidip yardım bile edememiştim

harunoztu

harunoztu

Üye
yok bende öle bi durum olmuyodu yazlıkta dolanırken köpekler benim oluşumun arkasından havlardı benimki arkasını döndüğü anda ne havlayan ne de kimse :ehe bi keresinde bahçedeki yabancı köpekle oynamaya çalıştı köpeyi gömdük :ağlarım:

futbol123

futbol123

Üye
maşallah çok büyükler

dmxyasin

dmxyasin

Üye
maşallah bunları neyle besliyolar böyle :D :D

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
iyiki bu köpekler bizim mahallede yok :D