problade187 Üye i bomber i yukledim dun oynadim filan sonra ciktim oyundan bi daha giremedim oyun acilmiyor bi kac kere de silip yeniden yukledim yine olmuyo yardimci olurmusunuz
i bomber i yukledim dun oynadim filan sonra ciktim oyundan bi daha giremedim oyun acilmiyor bi kac kere de silip yeniden yukledim yine olmuyo yardimci olurmusunuz
azattt Üye byforever' Alıntı: sertidika hatası diyor kardeşim yha ... Genişletmek için tıkla ... telefonu Hacklemen gerekiyor
byforever' Alıntı: sertidika hatası diyor kardeşim yha ... Genişletmek için tıkla ... telefonu Hacklemen gerekiyor
Kayahan14 Üye Konu Sahibi byforever' Alıntı: kardeşim hacklemek derken nasıl olucak bu Genişletmek için tıkla ... mesajın en başında yazdım kardeşim
byforever' Alıntı: kardeşim hacklemek derken nasıl olucak bu Genişletmek için tıkla ... mesajın en başında yazdım kardeşim
yesilaygunes Üye Üfff burda bir hazine var. Bu hazineyi bizle paylaşan arkadaşa canı gönülden teşekürler
emmiin Üye abicim ellerin dert gormesın bende aval aval oyun arıyodum burd kralını buldum tsk ederımabicim ellerin dert gormesın bende aval aval oyun arıyodum burd kralını buldum tsk ederım
abicim ellerin dert gormesın bende aval aval oyun arıyodum burd kralını buldum tsk ederımabicim ellerin dert gormesın bende aval aval oyun arıyodum burd kralını buldum tsk ederım