Kayahan14 Üye Konu Sahibi Rica ederim arkdaslar ve teşekkür de ederim emeğe kayıtsız kalmadığınız için
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Devamı yok kardeşim en çok harf sayısı 70.000 ve harf sayısı konuda 69.000 lerde 2 oyun ekleyince hata veriyor
Devamı yok kardeşim en çok harf sayısı 70.000 ve harf sayısı konuda 69.000 lerde 2 oyun ekleyince hata veriyor
plakamatbaa Üye dungen hunter da ilk görev vverne gelince oyun yenidn açılıyo ve tüm itemler gidiyo neden
umutku123 Üye 12kaya35' Alıntı: Paylaştığın Assassins creed ve amazing spider man oyunlarını indirdim ama apk değil sanırım onlar. Telefona attığım da bu tür bir dosya açılamaz diyor. O oyunlarında hastasıyım mutlaka telefonumda oynamak istiyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Panpa burası symbain 3 bölümü. Sen android bölümüne bakman gerek.
12kaya35' Alıntı: Paylaştığın Assassins creed ve amazing spider man oyunlarını indirdim ama apk değil sanırım onlar. Telefona attığım da bu tür bir dosya açılamaz diyor. O oyunlarında hastasıyım mutlaka telefonumda oynamak istiyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... Panpa burası symbain 3 bölümü. Sen android bölümüne bakman gerek.
datasep44 Üye Oyunlar cok guzel slice ice i cok seviyorum ama E6 icin uygun olanini bulamadim. Duyarli arkadaslarimdan yardim bekliyorum
Oyunlar cok guzel slice ice i cok seviyorum ama E6 icin uygun olanini bulamadim. Duyarli arkadaslarimdan yardim bekliyorum