ndrive dosyasını kartın ana dizinine kopyalayın demişsin.ana dizin ne demek oluyo.
ikinci sorum da şu sertifika olması gerekiyo mu telefonda.ben sertifika aldım ama imzalatmak mıdır nedir onu başaramadım bir türlü.akşama kadar uğraştım.biri bana yrd etsin Allah rızası için.kafayı yiyecem beceriksiz de değilim aslında bilgisayar işlerinde ama .anlamadığım bir yer var ama neresi.
--------------- Ekleme ---------------
tamam kurdum ama benim yerimi ankara olarak gösteriyor.onu nasıl değiştirebilirim
Bende bugün 5800XM kurdum ve sıkınıtısız tamamladım ama GPS SİNYALİ BULAMIYOR.. sağ tarafta anten var ya.. 3kademeden yukarı hiç çıkmadı ki İSTANBUL'un göbeğinde 3kademeden yukarı çıkmadı.. Nedendir acaba??
sonunda yaptım '' geçersiz kayıt anahtarı'' uyarı alanlar şifreleri büyük yazıyormuş gibi görünse de siz yinede klavyede caps lock açarak ilacı kullanın.... artı o ve 0 dikkat edin (sıfır mı o mu?)
Arkadaşım ellerine mouse ne sağlık vallahi....telefona yükledim.Bizim ilçeyi sadece bir yoldan ibaret gösteren ovi maps bunda ilçedeki bankanın numarasına kadar gösteriyor süper arkadaşlar herkese öneririm gerçekten
kullanim durumuna bagli gunduz kullanacaksan gece yatmadan acip balkona koyuyosun sinyali buluncada kullaniyosun saka bitarafa baska program denedinmi? senin telde sorun olabilir. bi kontrol ettir derim disarda cekmesi lazim cunki benimki evden de cekiyo
kullanim durumuna bagli gunduz kullanacaksan gece yatmadan acip balkona koyuyosun sinyali buluncada kullaniyosun saka bitarafa baska program denedinmi? senin telde sorun olabilir. bi kontrol ettir derim disarda cekmesi lazim cunki benimki evden de cekiyo