Arkadaşlar ben Manisa \ Merkez'deyim telefona sorunsuz bir şekilde kurdum. Harita açılıyor ama hep "Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor..." diyor 20 dk kadar da belkledim ama birtürlü bağlanamıyorum. Yerimi bulamıyor.Navigasyon yapamıyor. Ovi Maps'de de böyleydi... Hiç kontörümde yok. Kontör olduğunda şebeke üzerinden bağlanabiliyorum ama ben ücretsiz kullanmak istiyorum.
Teşekkürler Reis sende olmasan detaylı kurulum anlatım bulamayacaktım. Daha önce bir çok navigasyon programı kullandım. Route66, Garmin, Ovi maps v.s. içlerinde en detaylı en pratik olan Ndrive. Emeğine sağlık.
hocam öncelikle emeğine sağlık
ben Ndrive içine haritayıda attıktan sonrta, klasörünü hafıza kartına attım daha sonraPIPS kurmak istediğimde "zaten telefonda var 1.06 sürümünü 1.07.4 ile değiştirmek istiyormusunuz" diye sordu hayır dedim ve ndrive kurulumundan devam ettim. türkçe ses dosyasını seçtim, gizlilik bildirimini sordu 2 defa kabul et dedim ondan sonra anlattıklarınızın hiç biri çıkmadı direk programa geçti şu anda haritayıda göremiyorum. nerde yanlış yaptım acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim.
hocam öncelikle emeğine sağlık
ben Ndrive içine haritayıda attıktan sonrta, klasörünü hafıza kartına attım daha sonraPIPS kurmak istediğimde "zaten telefonda var 1.06 sürümünü 1.07.4 ile değiştirmek istiyormusunuz" diye sordu hayır dedim ve ndrive kurulumundan devam ettim. türkçe ses dosyasını seçtim, gizlilik bildirimini sordu 2 defa kabul et dedim ondan sonra anlattıklarınızın hiç biri çıkmadı direk programa geçti şu anda haritayıda göremiyorum. nerde yanlış yaptım acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim.
klasörde
2 tane sis var yani
bir NDRİVE.sis birde NDrive_3_5_18__by_UNDERCODE_unsigned.sis var
tel hackli olmasına ragmen 1ciyi yükledim anlatıma göre yapmak icin.
ve yükledim haritaya kadar geliyorum haritada İ yani ortadaki yere tıklayınca unlock kode tıklayınca gelmiyor bir şey.
NDRİVE yi kaldırıp 2.ci yi unsignedi yükledim buda aynısı gibi trial diyor yine bunda unlock kode de yok
harita kısmında unclock da yok ...
?
şunu yap hiç gitmez ama ovi mapstan girme ndrive den gir
1)Menüye gir
2)Uygulamalar a gir
3)Yer öğesine gir
4)Konumlama ya gir
5)Konumlama yöntemlerine gir
6)Tümleşik GPS hariç hepsinin işaretini kaldır
7)İşlem tamam artık bedava kullanırsın
ndrive dosyasını kartın ana dizinine kopyalayın demişsin.ana dizin ne demek oluyo.
ikinci sorum da şu sertifika olması gerekiyo mu telefonda.ben sertifika aldım ama imzalatmak mıdır nedir onu başaramadım bir türlü.akşama kadar uğraştım.biri bana yrd etsin Allah rızası için.kafayı yiyecem beceriksiz de değilim aslında bilgisayar işlerinde ama .anlamadığım bir yer var ama neresi.
--------------- Ekleme ---------------
tamam kurdum ama benim yerimi ankara olarak gösteriyor.onu nasıl değiştirebilirim