Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Arkadaşlar kusuruma bakmayın, bir kaç gün önce 5800 telefon aldım. programı kurmaya başlamadan önce ovi suit programı ile mi NDrive klasörünü direkt olarak kartın ana dizinine atıyoruz. Kurulumun 7. aşamasında "İndirdiğiniz NDrive dosyasını açın. (1) Get new butonuna tıklayıp (2) seri numaranızı alın." deniliyor. NDrive dosyasını bilgisayarda mı açıyoruz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

karloff

Üye

Ndrive ilaç'ı pc'de açacaksın. Ndrive için gerekli aktivasyon kodunu üretmek için kullanılıyor. İlk sayfada anlatımı adım adım yaparsan sorun olmaz

çok tşkler emeğinize sağlık çok kullanışlı olmuş.

Arkadaşlar merhaba.
Gördüğüm kadarıyla 3-4 adet gps programı var. Benim öğrenmek istediğim: En hızlı uydu bağlantısı kuran hangi program?Benim telefon Nokia 5800 xm. Hem mcguider 2009 hemde ovi maps yüklü. Garmin ve ndrive hiç kullanmadım. Deneyimli arkadaşlar bir cevap verirse sevinirim..
Saygılar

Arkadaşlar bu 5800 ın GPS sorununu çözebilecek birileri var mı? bağlanmıyor. eskiden bi bağlanıyodu ama şimdilerde hiç bağlanmıyor. Arakadaşımda E71 var ikiniside açıyoruz navigasyonda onun ki 1 dk bile sürmeden bağlanıyor. üstelik şebekede kullanmıyor bizim bu 5800 larda niye böyle bi rezillik var?

karloff

Üye

Bende 5800 kullanıyorum ve NDrive yüklü. Bugün hava tamamen kapalı olmasına rağmen 1 dk içinde bağlandı. Telefondan ve navigasyon programından oldukça memnunum ve herkesede tavsiye ederim

Bende 5800 kullanıyorum ve NDrive yüklü. Bugün hava tamamen kapalı olmasına rağmen 1 dk içinde bağlandı. Telefondan ve navigasyon programından oldukça memnunum ve herkesede tavsiye ederim

peki bu 1 dk da bağlanmanın belli bir ayarı varmı?

jerich

Üye
haritayı onaylatamadım. ''Geçersiz kayıt anahtarı diyor'' Nasıl olacak

5800 xm ini ndrive ile yol bulmak için kullanan arkadaşlara
öncelikle telefonu araç içinde öncama yakın biryere sabitleyin ve programı buşekildeyken açın. hareketsiz olması uyduyu bulmasını kolaylaştırıyor. birde sabit haldeyken programı açmadan önce şarj aletine bağlarsanız 1 dk bile sürmüyor.
istanbuldayım ve 2 aydır buradayım. yani hiçbiryeri bilmiyorum ve hergün kullanıyorum. söylediklerim deneyimlerimle sabittir. acele edip elimdeyken programı açıp arabaya taksam bile bazen 5dk da ancak açıllıyor ama sabit olunca hemen açılıyor. tavsiye ederim.

--------------- Ekleme ---------------

feribota binilen ve feribottan inilen yer arasında başka yol yok zaten. dümdüz git inildiğiyere kadar gidersin. başka sorun bulamadınız feribotmu sorun oldu
ellerinize sağlık adım adım uygulayın. anlatım süper paylaşım süper program hepsinden güzel.

şu anda türkiye haritası kullanıyorum almanya haritasını da n drive-maps klasörüne kopyaladım iki haritayı da çalıştırmak istiyorum fakat almanya haritasını açmıyor lütfen yardım

abcde

Üye
cevap anahtarını yanlış girmissin j yerine l yazmışsın.

Eline sağlık ama 5. madde daha aydınlatıcı olabilirmiş bence orda bir sorun var kesinlikle

reis benim n-drive sorunsus çalışıyor fakat ben almanya haritası yüklemeye çalıştım başaramadım şimdi türkiye haritasını silmeden almanya haritasını nasıl yüklerim lütfen yardım

ovi maps'deki favori yerleri(daha önceden kaydettiğim yerleri) ndirve nasıl aktarırım

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca Nokia E52 de Ndrive da koordinatları giriyorum kendi ekranında giriş örneği olarak DDD(Derece İşareti) MM.mmmm diyor BEN N36(DERECE İŞARETİ)52 YAZIYORUM daha sonra örneğe göre nokta yazmam gerekiyor ama noktayı yazamıyorum ??????????????