filehippo99
Üye
Anlatım için teşekkürler ama benim bir problemim var. Ne yaptıysam bu "yetkilendirme kodu"nu kabul etmiyor "Geçersiz Kayıt Anahtarı" diyor.
Sırasıyla yaptığım işlemleri anlattığın gibi anlatayım;
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
9. ss'de gözüktüğü gibi "Device ID" bölümüne programın hem bana verdiği (LG63-NGF9-20M8), hemde senin verdiğin (C2JN-IBH27JYJ) "Device ID"yi girdim diğer map'daki kısım aynı.
İşe yarar mı bilmiyorum ama birşey daha belirtmek istiyorum; ne zaman o son aşamalara gelsem telefon sürekli bi numaraya mesaj göndermeye çalışıyor ve başarısız oluyor bunun ndrive ile bi ilgisi varmı? Telefonumda çağrılık bile kontör yok eksi (-) 5-89TL var ve 3G yazıp 2222'ye gönderdiğimde bana belli bi süre gönderilen 100MB internet paketimde eksi (-)'lerde yani oda bitti ama her yöne mesaj hakkım var. Turkcell'im...
sonra telefon görüldüğü gibi kararıp donuyor bi süre sonra ekrana dokunmamla gene aydınlanıyor?
Bu akşama kadar cevap verirsen iyi olur çünki şehir dışına çıkacağım birdaha bu ndrive'yi uzun süre kurma durumum olamaz hazır evdeyim gitmeden yapayım. Telefona Donanımhaber forumda "NomadCRY" arkadaşın yazdığı "[V1.3.1 GELDİ]SUNRISE V1.3.1 N97mini |UDA|CORE|HACK|4X3|4X4|4X5|BUG YOK|EN HIZLI CFW" CF'yi yükledim ve çok hızlı. Bu CF'den sonra tekrar WAP yazıp 7777'ye gönderdim gerekli bağlantı ayarlarımında olması lazım. Ndrive'nin yüklenememesi bu CF ile ilgili olabilir mi sanmıyorum ama gene bir sorayım üstad cevaplasın?
bende de radyoaktif adlı arkadaşımızın başına gelenler oluyor, sadece son kısım, mesaj atma veya telin donmasıyla karşılaşmıyorum, ama bir türlü kabul etmiyor iki kere hard formast attım en baştan başlıyor işlemler ama kabul etmiyor ne yazık ki
Ankara'da oturuyorum, ben anlarım bu işten, sevabına birgün kızılay'a indiğimde senin müşgülünü de halldeyim diyen bir hayırsever çıkarsa karşıma çok mutlu olacağım, o hayırsever arkadaşla iletişim için mail adresim : filehippo99@gmail.com çaresizim lütfen duyun sesimi
--------------- Ekleme ---------------
amanın, nasıl oldu bilmiyorum ama oldu hayırsever arkadaşa çok teşekkür ederim, niyetlenmesi bile yetti, sağolun varolun