Εthnic Üye Desktop Clocks S60v5/Sym^3 Widget Ev ekraniniza ekleyeceginiz alternatif bir saat widgeti... Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
buraq85 Üye kardeş saol ama bunun yerine alttaki hafızayı ram ı gösteren widget prosunu eklesen daha kullanışlı olur.. saygılar..
kardeş saol ama bunun yerine alttaki hafızayı ram ı gösteren widget prosunu eklesen daha kullanışlı olur.. saygılar..
Εthnic Üye buraq85' Alıntı: kardeş saol ama bunun yerine alttaki hafızayı ram ı gösteren widget prosunu eklesen daha kullanışlı olur.. saygılar.. Genişletmek için tıkla ... 34istanbul34' Alıntı: bencede o ram hafızayı gösteren widget proğramının adı ne harbiden güzelmiş Genişletmek için tıkla ... benimde dikkatimi cekti fakat adini bende bilmiyorum.. bilsem onuda paylasirdim..
buraq85' Alıntı: kardeş saol ama bunun yerine alttaki hafızayı ram ı gösteren widget prosunu eklesen daha kullanışlı olur.. saygılar.. Genişletmek için tıkla ... 34istanbul34' Alıntı: bencede o ram hafızayı gösteren widget proğramının adı ne harbiden güzelmiş Genişletmek için tıkla ... benimde dikkatimi cekti fakat adini bende bilmiyorum.. bilsem onuda paylasirdim..
mucaht Üye kimseden bi ses çıkmamış bahsettiğiniz program forumda paylaşıldı ama ismini bilmediğiniz için farkememiş olabilirsiniz Ergo's MemInfo
kimseden bi ses çıkmamış bahsettiğiniz program forumda paylaşıldı ama ismini bilmediğiniz için farkememiş olabilirsiniz Ergo's MemInfo