Telefon Tavsiyesi desire x mi yoksa ace 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
    Konu Sahibi
desire x mi yoksa ace 2 mi

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ace 2

Mufche

Mufche

Üye
ace 2 :oke:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ben de ace2 diyorum ve 3 ace2 ile uğurluyoruz sizi :ehe

ofluorhann

Üye
ace 2

gurkan3407

Üye
desire x ace 2 den daha iyi bi tel. buyrun bakın
antutu-quadrant-glbenchmark-nenamark.
arkadaslar herkes nedn ace 2 diyo anlamıyom acıkcası alcaksan desire x al ace 2 den daha iyi

- - - Eklendi - - -

bende desire x var sorularını sor istersen

mystiery_

mystiery_

Üye
ace2 derim

Kerim.

Kerim.

Üye
S3 mini;)

na zdrowie

Üye
Desirex ace2 nin rakibi degil

mystiery_

mystiery_

Üye
desirexte yapilan testler ics ile yapilmis ace2 de ise gb var ace2den yuksek cikmasinin tek nedeni bu. bir kac ay sonra jb guncellemesi sonrasi bu dedigimi gayet iyi anlayacaksiniz.birde unutmadan desirex 480p, ace2 720p. desirex olu dogan bi telefon.

gurkan3407

Üye
desirexte yapilan testler ics ile yapilmis ace2 de ise gb var ace2den yuksek cikmasinin tek nedeni bu. bir kac ay sonra jb guncellemesi sonrasi bu dedigimi gayet iyi anlayacaksiniz.birde unutmadan desirex 480p, ace2 720p. desirex olu dogan bi telefon.

hocam madem bu kadar iyi biliyosun neden işine gelen kısmı yazarsın anlam veremiyorum ?
desire x 480p fakat yazılımla gelişmiyo mu. eet gelişiyo ve sende bunu biliyosun neden yazmıyosun anlam veremiyorum dogrusu veya bilmiyosan da boyle ufak detaylara gırmemen daha ıyı olur. cihaza isterse 4.6 gelse kac yazar cpu arasında ki fark hiç mi etkin deil sacmalık bu bence. ve bildigim kadarıyla ginger s2 de ıcs de daha iyi performans veriyor video su falan vardı hani ama dediğin şeyi max 2 ay sonra görücez :)

m_kan

m_kan

Üye
desire x çok daha iyi niye herkes ace2 demiş anlamadım:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...