ugur_1630
Üye
Desire x Hakkında birkaç soru
İyi günler Arkadaşlar samsung galaxy ace(5830i) kullanıyorum ve 3 5 uygulama yükleyince hafıza hemen doluyor ve telefon değim yerindeyse symbiandan daha yavaş mesajlara basıyorum 2 3 saniye sonra geliyor falan yani çok sinirliyim kaç kere fırlattm sinirden neyse konuyu dağıtttık
işte bu sebeplerden dolayı değişmeye karar verdim htc markasına seviyordm zaten desire x de hoşuma gitti fiyatıda benim için uygun seviyede almayı düşünüyorum ama danışmak istediğim birkaç şey var size;
1-768 mb ram yeterlimidir? Oyun oynamam sadece internet whatsap facebook girerim
2-4 Gb hafızanın ne kadarı benim? Sonuç olarak uygulama yükleyeceğim ve acedeki illeti çekmek istemiyorum
Bu iki konu benim için çok önemli gerçekten yavaş bir telefon istemiyorum diğer taraftan sadece internet amaçlı bir telefonada milyarları dökmek istemiyorum. Onun iiçn bunu seçtim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
işte bu sebeplerden dolayı değişmeye karar verdim htc markasına seviyordm zaten desire x de hoşuma gitti fiyatıda benim için uygun seviyede almayı düşünüyorum ama danışmak istediğim birkaç şey var size;1-768 mb ram yeterlimidir? Oyun oynamam sadece internet whatsap facebook girerim
2-4 Gb hafızanın ne kadarı benim? Sonuç olarak uygulama yükleyeceğim ve acedeki illeti çekmek istemiyorum
Bu iki konu benim için çok önemli gerçekten yavaş bir telefon istemiyorum diğer taraftan sadece internet amaçlı bir telefonada milyarları dökmek istemiyorum. Onun iiçn bunu seçtim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler