Desire x Hakkında birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur_1630

Üye
    Konu Sahibi
Desire x Hakkında birkaç soru
İyi günler Arkadaşlar samsung galaxy ace(5830i) kullanıyorum ve 3 5 uygulama yükleyince hafıza hemen doluyor ve telefon değim yerindeyse symbiandan daha yavaş mesajlara basıyorum 2 3 saniye sonra geliyor falan yani çok sinirliyim kaç kere fırlattm sinirden neyse konuyu dağıtttık:) işte bu sebeplerden dolayı değişmeye karar verdim htc markasına seviyordm zaten desire x de hoşuma gitti fiyatıda benim için uygun seviyede almayı düşünüyorum ama danışmak istediğim birkaç şey var size;

1-768 mb ram yeterlimidir? Oyun oynamam sadece internet whatsap facebook girerim
2-4 Gb hafızanın ne kadarı benim? Sonuç olarak uygulama yükleyeceğim ve acedeki illeti çekmek istemiyorum

Bu iki konu benim için çok önemli gerçekten yavaş bir telefon istemiyorum diğer taraftan sadece internet amaçlı bir telefonada milyarları dökmek istemiyorum. Onun iiçn bunu seçtim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

sekomo45

Üye
arkadasim ben desire x kullaniyorum parasina gore on numara telofon ram ve hafiza sorunu yasamazsin oyunlarda basarilidir tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

arkadasim ben desire x kullaniyorum parasina gore on numara telofon ram ve hafiza sorunu yasamazsin oyunlarda basarilidir tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt