Desire SV Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Desire SV Hafıza Sorunu
Arkadaşlar real racing 3 indirip kuruyorum dosyaları indirirken hafıza hatası veriyo.
bi kaç program denedim programı sd ye kuruyo ama dosyaları yine telefona indirmeye çalışıyo, ben bu telefona oyun ynamak için 700 lira para verdim real racing 3 bile yükleyemiyorum:off::off::off:, yokmu yardım edebilecek biri?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
root yaptın mı?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
marketten indirsen? wifi warsa net sınırsızsa oyun kendi indirme yapsın?
Bunu denedinmi?

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
marketten indirsen? wifi warsa net sınırsızsa oyun kendi indirme yapsın?
Bunu denedinmi?
marketten indiriyorum zaten yükleniyyo apk yüklemiş gibi dosya indirmesi yapıyo daha doğrusu yapmıyo hafıza yetersiz diyo

HAM ZA

HAM ZA

Üye
desire sv de kaç gb veya mb hafıza var bilmiyorum ama samsung galaxy s3'te böyle bi sorun yaşamadım doğrusu :bilmm:

serif55

serif55

Üye
4 Gb dahili bellek var ama kullanıcıya ne kadarı kalıo dostum bizi biraz aydınlatırmısın ona göre yardımcı olmaya çalışalım

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
desire sv de kaç gb veya mb hafıza var bilmiyorum ama samsung galaxy s3'te böyle bi sorun yaşamadım doğrusu :bilmm:
desire sv ile s3 arasında bi bağlantı kurarsan seni tebrik edicem

- - - Eklendi - - -

4 Gb dahili bellek var ama kullanıcıya ne kadarı kalıo dostum bizi biraz aydınlatırmısın ona göre yardımcı olmaya çalışalım
1 gb kalıyo kardeş, saçmalığabakarmısın? 1\4 gb :off:

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
güncelim beyler yokmu bilgisi olan:pro:

xxlargexx55

Üye
Aynı sorun bendede var telefon hafızasını silip anca real racing 2 yi kurabilmiştim real racing 3 de %90 da hafıza sorunu veriyo.Root kurmadan başka bi çaresi yok maalesef

Üst Alt