Desire HD En İyi ROm Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
Desire HD En İyi ROm Hangisi
Radio kernel sorunu olmayan overclock ile biraz hızlandırılmış görsel olarak sense3.5 kullanan özellikle sarj göstergesi % pil modunda olan bir rom önerirmisiniz hepinizi saygıyla selamlıyrum...

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
Kimsenin Cevap Vermeyişine Karşın Kendi Sorumun Cevabını Vereyim Belki Birilerinin İşine Yarar...

!!!!! Bu Romu Yükleyebilmek için cihazınızın root erişimine sahip olması ve s-off işlemlerinin yapılmış olması gerek...
ilk Açılış biraz uzun sürüyor sabırla bekleyin....

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve tuzluca76
az.bekle.hayat

az.bekle.hayat

Üye
Kimsenin Cevap Vermeyişine Karşın Kendi Sorumun Cevabını Vereyim Belki Birilerinin İşine Yarar...

!!!!! Bu Romu Yükleyebilmek için cihazınızın root erişimine sahip olması ve s-off işlemlerinin yapılmış olması gerek...
ilk Açılış biraz uzun sürüyor sabırla bekleyin....
er3busxl sp1 diyorum 2.3.5 gerisi hikaye :d

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
1000 kişi okumuş fakat 2-3 kişi cevap yazmış yazık... yinede son bilgilendirme için sağol :)

epts

epts

Üye
Teşekkürler

jmjarre

jmjarre

Üye
Cihazımın bunu yükleyeme uygun olup olmadığını nasıl anlarım ?

jmjarre

jmjarre

Üye
Yükleme işi nasıl yapılıyor ? :bilmm

paganini58

paganini58

Üye
    Konu Sahibi
Değerli üyeler ve ziyaretçiler,
Taktir edersinizki konu nerdeyse bir yıl önce açıldı.

Bu rom benin desire hd üzerinde ilk denediğim romlardan biriydi. emin olun desire hd için yazılmış daha harika romlar bulunmakta. cihazınız bu marka ve modelde ise android 4.0 ve türevleri romları denemenizitavsiye ediyorum.

rom nasıl kurulur sorusu ise kabaca cihazınızın root yetkisi ile yetkinlendirilip radio ve eng s-off işlemleri yapıldıktan sonra recovery değiştirilir. daha sonra indirmiş olduğunuz bu rom dosyası hafıza kartına kopyalanır ve rahatlıkla kurulur. bu işlemler için lütfen forumda biraz araştırma yapınız.

BİLGİSAYARA YETERİ DERECE HAKİM DEĞİLSENİZ ROM İŞLERİNE HİÇ GİRMEYİN ARKADAŞLAR CİHAZLAR ELİNİZDE KALIR YAZIK OLUR NİHAYETİNDE AVUÇ DOLUSUNDAN FAZLA PARALAR VERİYORSUNUZ...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
Kardeşim bende geçenlerde bi konu açtım.100 kişi baktı cevap veren olmadı.Senin dediğin gibi kimse cevap vermedi felan dedim.Dediğime pişman oldum.O zaman espirili arkadaşlar konuya doldular ve dalga gectiler.İyiya işte bilmediğimiz konuda atıp tutmuyoruz dedi birisi tamam buna lafım yok.Sonrasında bisürü kişi cevap yazdı haha hihi gülücükler.saçmalamar.Ben 2008 yılında bu forumda 30 yaşlarında olan dostlarım vardı cok güzel paylaşımlar yapıyorduk işi bilen çok adam vardı.Şimdi burası işi bilmeyenler için bir download sitesi olmuş.Adam android cihazına program oyun indirmek için üye oluyor o kadar.Bu yazdıklarım gerçek.Ben kızmıyorum ama arkadaşlar yanlış anlamasınlar.Ama emeğe saygı göstermek lazım herzaman...

pillimilli

Üye
Coredroid biraz fazla janjanlı, oyuncak gibi gösteriyor telefonu..

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Elinize sağlık ancak ben herhangi bir yükleme yapmadım tlf elimizde kalır diye aldığım gün nasılsa halen aynı kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt