Hadi oradan yalancı derim :ehe Alttaki, seni gidi seniii desem ne dersin?
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Gidi Gidine Başlatma Derim Alltaki Senle Romantik Bişeyler Paylaşmak İstiyorum Desem Ne Dersin ? PoHahaaa
Gidi Gidine Başlatma Derim Alltaki Senle Romantik Bişeyler Paylaşmak İstiyorum Desem Ne Dersin ? PoHahaaa
Praetor Emekli Yönetici Kafan güzel galiba derim Alttaki, ramazanda içki içilir mi yahu desem ne dersin?
S'nek Valesi Üye Barışın ramazanda küslük olmaz derim Alttaki küsenleri barıştıralım desem ne dersin_
Feel It Üye İyi fikir derim ama bizim gücümüz onları barıştırmaya yetmez derim sinek fısıldaması gibi gelir derim Alt birşey söyleyeceğim desem ne dersin ?
İyi fikir derim ama bizim gücümüz onları barıştırmaya yetmez derim sinek fısıldaması gibi gelir derim Alt birşey söyleyeceğim desem ne dersin ?
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Ne diyeyim, galiba araya girdim derim Genişletmek için tıkla ... Ne Arasıı Beaa Öylesine Yazdım Sevmesin Ajdar Benii Off Netten Düşüyorum Desem Ne Dersin ?
Praetor' Alıntı: Ne diyeyim, galiba araya girdim derim Genişletmek için tıkla ... Ne Arasıı Beaa Öylesine Yazdım Sevmesin Ajdar Benii Off Netten Düşüyorum Desem Ne Dersin ?