Dertleşelim Gençlik :)

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın düzeldim bugün iyiyim :)

Artık okula gitmiyoruz zaten dersane ve evde çalışma ama evde de pek çalışamıyorum gündüzleri net telefon vs derken zor oluyor ancak geceleri rahat olabiliyorum. :(

Off sıkıldım bi sigara yakalım bari :(

g0khan_02

g0khan_02

Üye
biraz geç oldu ama benim derdim teknik arıza olan aşk ve cesaret yokluğu cvp yazarsanız sevinirim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicepin en güzel konusu hortlamış. Dertleşelim gençlik devam :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
selamünaleykum millet.

mservank

mservank

Üye
aleyküm selam

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Matematik sınavımgeçti. Hayat güzel gidiyor. Dert yok sorun yok. 10 gün sonra da finaller başlıyor. Kendime güvenim geldi matematik iyi geçince :)

dertliyim

dertliyim

Üye
dostlar çok dertliyim hangi birini yazayım ki :agla

iremm

iremm

Üye
yaww abiler hayatın kendisi dert mutlu olmaya bakın :yuru

sonbela

sonbela

Üye
hOrtlamış konulara bayılırım :D amma konu ama hala gundemde :P :D benim derdim askerlik kızlara olan nefret ama aşk konusunda tabiki normal kız arkadaşlarım var :) arkadaşken birsey yok ama sevgili olunca zararları dokunuyorrrr:@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam bu konuyu açtığımda kız arkadaşımla başlayalı 1 hafta olmuş. Şuanda ise 10. ay bitiyordu ama bugün noktalandı.

Saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti. Ele bir şey geçmiyor ağlasamda :agla

omayra

Üye
Ağlama sil göz yaşlarını, bence barışacaksınız, bana hala öyle geliyor :) Soğuk kanlılığını koru, sıkboğaz etme onu, ama gölgeni de hissettir ;) Her şey yoluna girecek, omayra dediydi dersinnn.. Abdala malum olurmuş :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
aslında sorun ne kızlarda ne de biz erkeklerde kızlar bize hic güvenmiyor bizde onlra zmanla güvenmiyoruz hani diyoruz tam gönlümüze göre birini bulduk die ama bi bakıoruz ki o ne diyor ben sıkıldım diyor ve hicbirseyi izah etmeden gidior ama onlarında kendine göre bi acıklamalrı vardır tabi kizlar böle lafım meclisden dısarı ama hayatın kuralı bu mesela ben daha 1 seneden beri kimseyle cıkmadım ha cıktım biriyle ama ben cıktıgımı sanmısım meger o benımle oynamıs yanı böle biz erkekler aslında kızlardan daha dertliyiz ama kizlar bunu bilmeden hareket ediolar:agla:agla:agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Omayra ninecik maalesef önümüze bakmaktan başka çare kalmadı. ;)

Bu gece 2.5 saat konuştuk telefonda. Sevgi manasında sorun yok, ama aklımla hareket etmeliyim ve ediyorum diyor. Sorun kavga vs istemiyorum ama devam etsek önceden olduğu gibi bunlarda bitmeyecek diyor.

Aslında söyledileri mantıklıydı ama gönül dinlemiyor orası ayrı konu. Eğer birgün bu bıktığım şeylerden (sevgili vs istemiyorum sürekli birine karşı sorumlu olmak, onun evimde olması) eğer vazgeçersem, senide seviyorsam dönerim. Dedi.

Cevabım döndüğünde bekliyor olursam bakarız. ;)

omayra

Üye
Bir ilişkinin sorumluluğunu, sonuçlarını kaldırabilecek kadar olgun olup olmamak yatıyor temelinde. Niçin sevgili olunur sorusunu da sormak icap eder tabii... Ama şimdi sözlerim ninelerden nasihatler gibi gelecek size, bunun da farkındayım. Herkes hayatını yaşıyor sonuçta. Ne diyelim, hayırlısı ne ise o olsun :)

mhony

Üye
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...

Görüyorumki herkezin bir dedi var ama yinede şükür etmek gerek allah daha büyüğünü vermesin diye
Ama yinede bazı şeyler olunca insan tıkanıp kalıyo ne iştah kalıyo ne uyku nede yaşama hevesi..Sorun sevgilim.. ):

Sidretül Münteha

Üye
Naptı Sevgilin ?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bir hoRtlak konu daha:D

Sidretül Münteha

Üye
Nee Biliyim :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hey gidi hey, zaman ne çabuk geçiyor. Daha dün gibi hatırlıyorum şu konuyu açışımı... :agla

Takipçi Satın Al

Üst Alt