Dertleşelim Gençlik :)

Sponsorlu Bağlantılar

omayra

Üye
Omayra 2 günde koynuna giren kızdan hayır gelmez biz erkekler bazen kızları dener ona göre karar veririz.Kız hemen koynuna giriyorsa daha önceki arkadaşıylada girmiştir demektir yani karaktersizdir işe yaramaz.E kız erkeğin koynuna girmişse erkeğin suçu ne? :ehe

Erkeklerin kızları bu şekilde deneme düşüncesini şiddetle kınıyorum. Sözüm burdaki arkadaşlara değil, ama özellikle üniversite okumuş ve okumakta olan yani "kültürlü" tabir edebileceğimiz Türk erkeğinde bile kendisi bakir değilken, bekaret koşulu ilişkisinin temel taşı oluyor. Bu tür erkekler her türlü naneyi yiyip, sonra da "ben masum kız arıyorum" diyebilecek kadar riyakar olabiliyor. Kimse yanlış anlamasın, buradaki sözlerim bir kişiye yönelik değil ama genel mantık bu! Hayat kadınlarıyla bile birlikte olup sonra da "burada istediğimi bulamadım, gidip köyden kız alacağım" diyecek kadar riyakar entellektüel(!) arkadaşlarım bile oldu benim. Benim sadece rahatsızlığım bu çelişkili bakış açısı. Erkek yapınca elinin kiri, kadın yapınca namussuzluk mu oluyor arkadaşlar! Namussa, herkese namus! İnandığım dinin anlayışı da benim bu, ancak %99'unun müslüman olduğu söylenen Türkiye'de bu "çarpık" ahlak anlayışının nasıl yerleştiği ise muamma. Kızların bir çeşit köleleştirildiği bu anlayışa şiddetle karşı çıkıyorum. Bir kızın evlenmeden önce bir ilişki yaşaması bir erkek için güvensizlik addedilebilir. Ancak evlenmeden önce bir erkeğin ilişki yaşaması da aynı şekilde karşı tarafta da güvensizlik oluşturmaz mı? Sadece erkek gözüyle bakmayın. Biraz empati...

POWER

POWER

Üye
Erkeklerin kızları bu şekilde deneme düşüncesini şiddetle kınıyorum, başka da bir şey demiyorum!

omayra bu bir düşünce değil bir gerçektir ve emin ol tüm erkekler öyledir...Bunu kınaman hiçbirşeyi değiştirmiyor...

BOSCH

BOSCH

Üye
Erkeklerin kızları bu şekilde deneme düşüncesini şiddetle kınıyorum. Sözüm burdaki arkadaşlara değil, ama özellikle üniversite okumuş ve okumakta olan yani "kültürlü" tabir edebileceğimiz Türk erkeğinde bile kendisi bakir değilken, bekaret koşulu ilişkisinin temel taşı oluyor. Bu tür erkekler her türlü naneyi yiyip, sonra da "ben masum kız arıyorum" diyebilecek kadar riyakar olabiliyor. Kimse yanlış anlamasın, buradaki sözlerim bir kişiye yönelik değil ama genel mantık bu! Hayat kadınlarıyla bile birlikte olup sonra da "burada istediğimi bulamadım, gidip köyden kız alacağım" diyecek kadar riyakar entellektüel(!) arkadaşlarım bile oldu benim. Benim sadece rahatsızlığım bu çelişkili bakış açısı. Erkek yapınca elinin kiri, kadın yapınca namussuzluk mu oluyor arkadaşlar! Namussa, herkese namus! İnandığım dinin anlayışı da benim bu, ancak %99'unun müslüman olduğu söylenen Türkiye'de bu "çarpık" ahlak anlayışının nasıl yerleştiği ise muamma. Kızların bir çeşit köleleştirildiği bu anlayışa şiddetle karşı çıkıyorum. Bir kızın evlenmeden önce bir ilişki yaşaması bir erkek için güvensizlik addedilebilir. Ancak evlenmeden önce bir erkeğin ilişki yaşaması da aynı şekilde karşı tarafta da güvensizlik oluşturmaz mı? Sadece erkek gözüyle bakmayın. Biraz empati...

haklı olduğun taraf yok değil
ama bir bayanda neden kızlık zarı var ve ilişkiye
girince neden bu zar yırtılıyor
peki erkekte niye bu yok

ayrıca belirteyim 24 yaşındayım bir çok kız arkadaşım oldu
ve hiçbiriyle cinsel ilişkiye girmedim
bu sebepten beni terkeden kızlarda oldu
ama onlara hakikaten saygı duyuyorum
kızlık zarı olsada olmasada
evlilik niye var bir kıza sahip olmak için mi
onla bir ömür boyu mutlu olmak için mi

ayrıca herhangi bir şekilde hayat kadınları
ilede birlikte olmadım

diyelim evlendim
evlendiğim kız benim ilişkiye girip
girmediğimi nerden bilecek nasıl anlayacak
ama bir kız kızlık zarı yüzünden ilişki yaşayıp yaşamadığı
belli oluyor

diyorsun ya bu kültür nerden geldi diye
işte bıurdan geldi erkektede aynı şekilde bir zar sorunu
olsaydı emin ol bir erkek 2 gün sonra benle yatağa atıyorum burdaki kızları köyden bulacağım
diyemezdi

bir nevi dünyanın kuralı kanunu bu

kızlarmıza çok görev düşüyor
kendilerini kollamaları ve korumaları lazım

bakiremisin diyorum evet diyor ama senin olmak istiyorum
çok seviyorum diyor

onlar ne kadar isteselerde ben yapmadım yapmamda
nevsimize sahip çıkamayacaksak yaşamanın anlamı yok
öteki tarafta zina ile gitmektense
o 5-10 dk lık zevki yaşamam daha iyi

lafın kısası erkeklerde zar sorunu yok ve bu onlara avantaj getiriyor

kızlar ise malesef kendilerini korumuyorlar yanlış hata yapıyorlar bazıları bedelini ağır ödüyor

Allah kimseyi kötü yola düşürmesin

POWER

POWER

Üye
omayra aslında katılıyorum ama anla işte erkek EGOsu...Erkek yapınca iide kız yapınca mı kötü oluyo diyosun haklısın ama aynı hatayı kızlarda yapıyo onlarda bizi deniyo.Şunu söyliyim dediğini düşünebilmek için aşık olmak ve yürekten sevmek gerekiyor.Mesela ben geriye dönüp bakınca kendimi çok suçlu hissediyorum.Keşke onları yapmasaydım diyorum çünkü sözlüme sadece sarılmam bile yaşadığım tüm ilişkilere bedel emin ol.Ayrıca sizde insansınız bizde ama hayatın adil olduğunu kim iddia edebilir ki?

omayra

Üye
Bosch kardeşim, hymenin yaratılış sebebi tıbbi açıdan dışardan gelen mikropların bebeğin vücuduna girerek hastalanmasını önlemektir. Buna farklı anlamlar her devirde yüklenmiştir. Erkeğin bakir oluşunun "hymen" gibi bir vasıta ile anlaşılabilmesi mümkün olmasa da her "hymen" sahibi kızın "bakire" olduğundan söz edilemez, tıp oldukça ilerlemiş durumda. Söylemek istediğim, kimin eli kimin cebinde yaşamı iyidir değil, asla bu şekilde anlaşılmasın. Ben her iki cinsin de namus kavramına aynı bakması gerektiğini düşünüyorum. Bu değişmez bir gerçektir düşüncesine katılmıyorum. Neler değişmiyor ki, bu değişmesin. Biz hayata nasıl bakıyorsak, bireysel düşüncelerden ister istemez toplum da zamanla etkileniyor ve biçimleniyor. Bu itibarla çarpık namus anlayışını değiştirmek için şapkamızı elimize alıp öyle düşünmeliyiz diyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

Power kardeşim, hayat adildir. Adaleti bozan biz insanlarız. :)

Kısaca, 2 günde bir erkeğin koynuna giren bir kız ne kadar kişiliksiz ise, 2 günde bir kızın koynuna giren erkek de aynı değerdedir. Son sözüm bu!

volkanik546

volkanik546

Üye
Arkadaşlar benimde bir sevgilim vardı,vardı diyorum çünkü ben öyle düşünmüştüm, her ikimizde üniversitede aynı sınıftayız,ben bu sene dersler başladığı zaman ilk haftada bir kızın acayip bakişlarına maruz kaldım,2-3 hafta tepkisiz kaldım,ama derslerde arada bir bakıyordum,sonra karar verdim onunla konuşmaya,ve tanıştık,açıkçası ben daha önce hiç bir kızla çıkmadım,buyüzden açıkçası nasıl davranacağımı bilemiyordum,ama teklifimi kabül etti,ve 3-5 kez farklı mekanlarda görüştük,ona karşı çok samimi,gerçekçi,yardımsever davrandım,2 kez evime geldi,alttan kaldığı derslerinde dahi yardımcı oldum,istediğim sadece güvenmesini sağlamaktı,ona karşı zarar verecek hiçbir duygum olmadı,sadece dostça birbirimizi tanımayı istiyordum,ancak hiçbirzaman bana yakın olmadı,okula geliyor derse geçmiyordu,yani kaçıyordu,sonunda ona sordum beni istemiyorsan söyle,uzatmıyalım diye,ancak bana akşama kararını söyleyeceğini söyledi,ama hiçbir yanıt vermedi,demek ki sabahları uyanırken bu kıza hissettiğim duygular,o heyecanlar,sadece bendeymiş,meğerse maça sahaya ben çıkmışım,ama o halen tribünde kendini garantiye almanın, o egoizimin verdiği hazzı yaşamanın mutluluğuyla meşgul,işte böyle gelinde kızlara güvenin,hiçbir sebep yokken gitmenin anlamı nedir ki! Yok madem istemiyorsun o bakışların anlamı neydi?Omayra arkadaşım her kız sütten çıkmış ak kaşık olmadığı gibi her erkekte öyle değil,ben ilk ilişkimde bunları yasadıktan sonra tüm kızlara nasıl güveneyim ki,bunun garantisi mi var,bence yok!Ama hersey dürüstlükte yatar bence,ama 2 tarafta da olduğu sürece...159.ilişki,,, 1000. ilişki gibi rakamlarda yok benim gözüm,istediğim şey gönlümdekini bulmak,bir olsun ama o olsun...herkese kalsın sağlıcakla....

Not:1 Benim ilk ilişkimdi,ama o bunu bilmiyor,hiçbir zaman bilmiyecek.

Not:2 Konuyu açmasından ötürü van dostuma teşekkürler.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani benimde yaşadıklarımdan sonra aşka inancım kalmadı. Çünkü herşey güzel giderken bir anda gelip ayrılalayım deyince şok olmuştum. Ki 1 gün önce haftasonu neler yapacağımızı planlıyorduk. Geldi sıkıldım dedi ve gitti :S

BOSCH

BOSCH

Üye
omayra

Kısaca, 2 günde bir erkeğin koynuna giren bir kız ne kadar kişiliksiz ise, 2 günde bir kızın koynuna giren erkek de aynı değerdedir. Son sözüm bu!

demişsin

bencede doğru ve son söz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence karşı tarafı zorlamayla olmadığı sürece sorun yok. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sabaha kadar mat2 çalışacam. Zaten bugün 6 gibi kalktım. 3 Tane konu bitiririm heralde. :)

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Çok derin mevzulara girmişsiniz.Ama benim canım çok sıkkın maxicepten ayrılan ayrılana niye bu duruma geldi anlamadım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hastayım ya gıda zehirlenmesi var 2 gündür doğru düzgün birşey yiyemiyorum ne yesem çıkartıyorum. Ders çalışacam biraz iyiyim diyordum ama değişen birşey yok hala :(

irun

irun

Üye
geçmiş olsun kardeşim, umarım en kısa zamanda atlatırsın..

bende sitedeki bu yaprak dökümüne üzüldüm.. :(

omayra

Üye
Geçmiş olsun van_hojdonk kardeşim. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar. Dün gece hiç kalkmadan 17 saat uyudum ya. Telefona dahi bakamıyordum kafamı kaldırıp şimdi biraz daha iyiyim ama hala tam geçmiş değil . :(

Exalans

Exalans

Üye
evet sitede mizah ve konu dışı bölümleri dışında açılan yerlere pek cevap gelmiyor bende artık açmasammı

omayra

Üye
evet sitede mizah ve konu dışı bölümleri dışında açılan yerlere pek cevap gelmiyor bende artık açmasammı

Ben teknik konulardan anlamıyorum, o nedenle diğer bölümlere bakmıyorum.:) Ama sen ekle, mutlaka ilgilenen vardır. Herkes benim gibi teknoloji özürlü değil ki:)

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye

Dediğin gibi diğer alanlara talep var ama teknik konulara pek yok aslında cep telefonu programları pek çıkmaz oldu yeni birşey üreten yok herkes yiyici olmuş valla.:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saat 01.23 ben mat2 çalışıyorum ve sabaha kadar çalışacam. :agla

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Bu saatte çalışmak zor geliyordur belki ama uyku düzenini iyi ayarlarsan gece çalışmanın daha verimli olduğunu görürsün.Bu arada geçmiş olsun sağlığına da dikkat etmelisin fazla yorma kendini Allah yardımcın olsun :spr

Takipçi Satın Al

Üst Alt