omayra
Üye
Omayra 2 günde koynuna giren kızdan hayır gelmez biz erkekler bazen kızları dener ona göre karar veririz.Kız hemen koynuna giriyorsa daha önceki arkadaşıylada girmiştir demektir yani karaktersizdir işe yaramaz.E kız erkeğin koynuna girmişse erkeğin suçu ne?![]()
Erkeklerin kızları bu şekilde deneme düşüncesini şiddetle kınıyorum. Sözüm burdaki arkadaşlara değil, ama özellikle üniversite okumuş ve okumakta olan yani "kültürlü" tabir edebileceğimiz Türk erkeğinde bile kendisi bakir değilken, bekaret koşulu ilişkisinin temel taşı oluyor. Bu tür erkekler her türlü naneyi yiyip, sonra da "ben masum kız arıyorum" diyebilecek kadar riyakar olabiliyor. Kimse yanlış anlamasın, buradaki sözlerim bir kişiye yönelik değil ama genel mantık bu! Hayat kadınlarıyla bile birlikte olup sonra da "burada istediğimi bulamadım, gidip köyden kız alacağım" diyecek kadar riyakar entellektüel(!) arkadaşlarım bile oldu benim. Benim sadece rahatsızlığım bu çelişkili bakış açısı. Erkek yapınca elinin kiri, kadın yapınca namussuzluk mu oluyor arkadaşlar! Namussa, herkese namus! İnandığım dinin anlayışı da benim bu, ancak %99'unun müslüman olduğu söylenen Türkiye'de bu "çarpık" ahlak anlayışının nasıl yerleştiği ise muamma. Kızların bir çeşit köleleştirildiği bu anlayışa şiddetle karşı çıkıyorum. Bir kızın evlenmeden önce bir ilişki yaşaması bir erkek için güvensizlik addedilebilir. Ancak evlenmeden önce bir erkeğin ilişki yaşaması da aynı şekilde karşı tarafta da güvensizlik oluşturmaz mı? Sadece erkek gözüyle bakmayın. Biraz empati...