bizim okuldaki en yüksek sbs notlarından biri benimki ama okul sonuncusuyum
haklısın fatih abi ama annemle dersler konusunda armızda gerginlik var kendi kendime 8de başlayacağım diyorum annem 7de kapıma dikiliyor ve azarlamaya başlıyor bende sinir oluyorum ve derse odaklanamıyorum sinirimden
ben sınav zamanı çalıştım 9 dan beri şu an 12 yim pazartesi geometri çarşamba matematik var yarın geometriyi bitiririm pazartesi de matematiğe başlarım benim plan bu
Daha çok erkencisin şimdiden sıkı tut bence daha yolun başındasın hem de Ders programında o gün hangi dersler varsa onu programda çalışmaya bak..Günü tekrar et..Konu çalış en önemlisi..Test çöz ancak kolay test çöz ki pekişsin sonradan zorlara geçersin Daha sonra 15 dk da ileriki konulara göz atmaya çalış bu kadar basit 9. sınıfsın şimdiden bari şimdiki konuları sıkı tut ki ileride zorlanmayasın üniversite sınavlarında
bizim okuldaki en yüksek sbs notlarından biri benimki ama okul sonuncusuyum
haklısın fatih abi ama annemle dersler konusunda armızda gerginlik var kendi kendime 8de başlayacağım diyorum annem 7de kapıma dikiliyor ve azarlamaya başlıyor bende sinir oluyorum ve derse odaklanamıyorum sinirimden
- - - Eklendi - - -
telefonu kaldırcam harbiden ya çok fazla uğraşıyorum
Rica ederim dediğim gibi daha yolun başındasın bu senenin de başındasın gittikçe iyiye gidersin Bu arada hedefin olursa telefon sorun değil.Hatta faydalı bile rahatlama açısından En basitinden oyunlarını sil ve paketin var ise iptal et bu da bir tavsiye