Derslerim berbat durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
Sana tavsiyem kendi programını hazırla ve kağıdı ailene göster ve ona uy Ayrıca uyabileceğin bir program hazırla Kaçıncı sınıfsın

Konu Sahibi
9. sınıf ne gibi bir program hazırlayabilirmki
çok fazla ders varya oturunca hangisine çalışacağımı bilemiyorum

MaxipmaN

Üye
ben sınav zamanı çalıştım 9 dan beri şu an 12 yim pazartesi geometri çarşamba matematik var yarın geometriyi bitiririm pazartesi de matematiğe başlarım benim plan bu

MasteLaa

Üye
9. sınıf ne gibi bir program hazırlayabilirmki
çok fazla ders varya oturunca hangisine çalışacağımı bilemiyorum
Daha çok erkencisin şimdiden sıkı tut bence daha yolun başındasın hem de Ders programında o gün hangi dersler varsa onu programda çalışmaya bak..Günü tekrar et..Konu çalış en önemlisi..Test çöz ancak kolay test çöz ki pekişsin sonradan zorlara geçersin Daha sonra 15 dk da ileriki konulara göz atmaya çalış bu kadar basit 9. sınıfsın şimdiden bari şimdiki konuları sıkı tut ki ileride zorlanmayasın üniversite sınavlarında

Kerim.

Üye

Aynen ya telefon cok etkiliyogecen sene corby vardi.telefonun yuzune bakmitodum bu sene wonder var elimden birakmiyorum

Konu Sahibi
doğru temeli sıkı tutmak lazım teşkkür ederim fatih abi

- - - Eklendi - - -

Aynen ya telefon cok etkiliyogecen sene corby vardi.telefonun yuzune bakmitodum bu sene wonder var elimden birakmiyorum
ben starıda elimden bırakmıyodum ya java telefona bile birebir sense 3.0 çakması yüklemiştim

MasteLaa

Üye
doğru temeli sıkı tutmak lazım teşkkür ederim fatih abi

- - - Eklendi - - -

ben starıda elimden bırakmıyodum ya java telefona bile birebir sense 3.0 çakması yüklemiştim
Rica ederim dediğim gibi daha yolun başındasın bu senenin de başındasın gittikçe iyiye gidersin Bu arada hedefin olursa telefon sorun değil.Hatta faydalı bile rahatlama açısından En basitinden oyunlarını sil ve paketin var ise iptal et bu da bir tavsiye

Konu Sahibi
abi herşeyin başı bilgisayar aslında

bilgisayar olmasa telefonlada bu kadar uğraşmam gibi geliyor 2. sınavlar önü kaldırıcam bilgisayarı

- - - Eklendi - - -

Star iyi yine.benim telefon berbatti

star iyi mi sanıyorsun tuşludan daha beter dokunmatik demeye 10000 şahit ister

MasteLaa

Üye
Kendini tutacaksın canımın içi kardeşim

Konu Sahibi
Eyvallah abim dediklerini yapmaya calisacagim

Galaxy W Cm9 ile

Kerim.

Üye

Aslinda herseyin basi modem

Konu Sahibi
olum aslında maxicepte çaktırmıyorum

Kerim.

Üye
Ahaha aynen.birakamiyorum bagimlilik yapti

Kerim.

Üye
Sanirim birakamam.cok guzel burasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...