Derslerden Bir şiir

Sponsorlu Bağlantılar

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
    Konu Sahibi
Derslerden Bir şiir
DERSLERLE İLGİLİ

derslerle başım belada,yoksa ne işim var her saat başı helada!MATEMATİK anladık bir çok şeyin temeli tamam da bizi germelimi.yaa FİZİĞE ne demeli en güzel SİNDİNİNKİ.kafamızı karıştırıyorlar sanki.formül formül üstüne bu TARİHİN aslı ne? millet yemiş içmiş, sefasını sürmüş tasası bize mi düşmüş. oymuşlar, boyamışlar, cilalamışlar, taşların PSİKOLOJİSİYLE oynamışlar.başımıza ders diye yamalamışlar.ben biliyorum doğduğum yeri,memleketi mi kim sordu COĞRAFYA YA sekiyi, debiyi,tepeyi.adam içip içip yazmış!EDEBİYATI bize kalmış!yazmış hariçten gazeli FAİLATÜN FAİLATÜN FAİLÜN anladıysam MEFAİLÜN. KİMYADA bir sürü ıvır zıvır, anlat bana HALF LİFE nasıl oynanır.değiştireyim internetin monekülünü vallahi ağzın açık kalır. İNGİLİZCE güzelde başım SANATLA dertte, çal çiz diyince gelir aklıma FELSEFE üç beş düşününce kendini nimetten saymış bir avuç zübbe, yapılırmı bizene gerek var GEOMETRİYE.ben bilgisayara çökünce neme lazım BİYOLAJİ, SAĞLIK bilmem neyse ne!!! üç dakika düşününce oluyor bu kadar işte, ders düşününce zırvalıyorum böyle!!! bıraksalar beni kendime AYNŞTAYN,PİKASSO, MOZART hatta GALİLLE boğulurlardı gölgemde....

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
heeeeee guzelmiş

mAd_girL

mAd_girL

Üye
adam içip içip yazmış!EDEBİYATI bize kalmış!yazmış hariçten gazeli FAİLATÜN FAİLATÜN FAİLÜN anladıysam MEFAİLÜN.

harbiden ya adamlar içip içip bişiler karalamış açıklamasıda bize kalmış

impavidus

impavidus

Üye
Şu derslerden çektiğimizi çok güzel yansıtan bir şiir olmuş sağol paylaştığın için

RockFord Fosgate

Üye
az kaldı bıtıyo ama daha unıversıte war:)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
doğru kardeşim yavvv

Takipçi Satın Al

Üst Alt