Dersler :(

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Dersler :(
abiler yardım edin ya. 9. Sınıfım ve 8. Sınıftan kalan yorgunluk hiç ders çalışasım yok 0 lar diz boyu Bi taktik verin

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
taktik 1: ders çalış
yapcak bişey yok

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Invoke

Invoke

Üye
taktik 1: kopya çek.
taktik 2: ders çalış.

1 daha mı güzel sanki :ehe
Ama 2 daha garanti.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Tam çalışcam diyorum amaan boşver diyo sanki biri agdjdndh

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
üç harfliler :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
mesutcinik

mesutcinik

Üye
birileri boşver derken sıfırları düşün bence onlar konuşamaz daha :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Aman boşver deme çalış, daha sonra pişman olursun başlar keşkeler kendimden biliyorum çalışmazsan bir şey yapamazsın

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kardesim ben de senin gibi ayni problemi cektim.Cok cabalayip liseyi tutturunca birakirim dedim ve biraktim.Sene sonu 4 zayifim vardi.Edebiyat dersini 46 ile verip gecmistim sinifi.Fizigi de sonradan verdim hala Matematik ve Kimya'dan sorumluyum.1.Donem ortalamani etkiler fakat 2. Donem kesinlikle derslerine asil yoksa benim gibi sorumlu derslerin olur.Diger seneler kolay kolay dersten birakmazlar.Hadi kal saglicakla...

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
ders calışmayı baştan bırakırsan sonra istesende calışamassın eskiden yarı karne önemli deyildi artık butun dersler icin iki dönemin ortalaması alınıyor ona göre otur calış

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
İlk gün en sevdiğin dersten başla çok çalışma sonra ki günler az daha az daha artır yavaşça alış kendini sakın zorlama ;)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yavaştan çalış basamak yükselte yükselte ama çalışma süren hiç inmesin ya yükselt ya da sabit kalsın ;)

esmeran3

esmeran3

Üye
Ders çalışmaya başlamazsan lise 4 te alttan dersleri vermeye uğraşırsın ;)

Mert

Mert

Üye
12. sınıf olarak konuşuyorum. Gerçekten iyi çalış. Önceki senelerde dalga geçtiğim insanlara şuan imreniyorum. Hem bir ders çalışma düzeni oturttular hem de konu eksiği olmadan hunharca soru çözüyorlar. Ben sadece sınavdan sınava çalışan biri olduğum için bir çok şeyi yarım yamalak biliyorum.
Çalış ve keşke işi sıkı tutsaydım demek zorunda kalma.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
12. sınıf olarak konuşuyorum. Gerçekten iyi çalış. Önceki senelerde dalga geçtiğim insanlara şuan imreniyorum. Hem bir ders çalışma düzeni oturttular hem de konu eksiği olmadan hunharca soru çözüyorlar. Ben sadece sınavdan sınava çalışan biri olduğum için bir çok şeyi yarım yamalak biliyorum.
Çalış ve keşke işi sıkı tutsaydım demek zorunda kalma.

Aynı dertten bende yanıyorum 12. sınıf olarak

Takipçi Satın Al

Üst Alt