Dersimiz Antalya

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Dersimiz Antalya
Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Bilic fırtınası esiyor. Hırvat teknik adam, bütün futbolcularını uyararak Galatasaray maçının unutulmasını istedi. Karşılaşmada iki kritik hata yapan Serdar ve Veli'yle konuşan Bilic, ''Her futbolcu hata yapar. Kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Futbolda hata olacak. Bu hataları rakiplerimiz de yapacaktır. Şimdi Antalyaspor maçına odaklanın. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde her şey daha farklı olacaktır'' dedi. Bilic'in sözlerinin ardından Ümraniye'deki bütün hava değişirken, dünkü çalışmada futbolcuların yüzlerinin gülmesi dikkatlerden kaçmadı. Sabah yapılan idman 1.5 saat sürerken kuvvet ve dayanıklılık çalışması da yapıldı. İdmanda sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup ile sol üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem bulunan Escude katılmadı.

Taktikler Ömer'den!

Kartal'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba'ya karşı oynanacak maç öncesinde Bilic, Ömer Şişmanoğlu'yla özel bir görüşme yaptı. Antalyaspor'dan transfer edilen Ömer'le rakibin önemli silahlarını konuşan Hırvat teknik adam, maçın taktiğini de buna göre belirleyecek. Özellikle Tita, Isaac, Baros ve Diarra gibi isimlere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen genç futbolcu, bu konuda hocasını uyardı.

Önce salon sonra saha

Beşiktaş dün sabah idmanında önce salonda çalıştı. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yapan futbolcular, idmanın kalan kısmına ise sahada devam etti. Çift kale maç sırasında özellikle Fernandes'in performansı dikkatlerden kaçmadı. Olcay, İbrahim Toraman ve Eneramo da antrenmanın istekli isimleri olarak öne çıktı.

Haber Kaynağı:Fanatik
 


Üst Alt