Dersanede Fuhuş Partisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Dersanede Fuhuş Partisi
Samsun’da özel bir dersanede çalışan 27 yaşındaki S.K. ve iki akrabasının, para karşılığı anlaştıkları 3 kadınla dershanedeki fuhuş partisi, ’hırsız var’ ihbarı üzerine karakolda bitti.
Samsun'da bir dershanede çalışan S.K., akrabaları 28 yaşındaki A.K. ve 24 yaşındaki M.K. ile birlikte dün gece gazinoya giderek eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde gazinoda bulunan A. N. (30), N. T. (35) ve K. C. (47) ile 100’er TL karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaşan 3 kafadar, bir taksiye binerek S.K.’nın çalıştığı dersaneye gelip içeriye girdi. Bu sırada derhaneye birilerinin girdiğini gören çevredeki vatandaşlar polisi arayıp, ’dersaneye hırsız girdi’ diye ihbar etti.
DIŞARI ÇIKINCA YAKALANDILAR
İhbar üzerine olay yerine gelen Hırsızlık Masası’na bağlı sivil ekipler, içerden kadın sesleri duyunca Ahlak Büro Amirliği’ne haber verdi. İddiaya göre dersanede cinsel ilişkiye 3 kadın ve 3 erkek, dışarı çıkarken kapı önünde bekleyen polis tarafından yakalandı.
Para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf eden kişiler Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada ifadeleri alınan A.K., M.K., S.K. ve A.N. serbest bırakldı. Gürcistan uyruklu iki kadın ise erkeklerle para karşılığı fuhuş yaptıkları gerekçesiyle sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. (Hürriyet)

----------Eklendi @ 22:16:10 ---------- Yazıldı @ 22:15:47 ----------

samsuna yerleşesim geliyor:ehe

Burak

Üye
o kadar ileri gitti demek bu ısler.
Dersanelere kadar gırmıs.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
fırın olayından sonra buda çıktı
ama adamların isim kısaltmalarıda olaya Tam uymuş :naughty:

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Tam bir rezillik.

0live456

Üye
fırın olayından sonra buda çıktı
ama adamların isim kısaltmalarıda olaya Tam uymuş :naughty:

Ahahahahah güzel noktaya vurgu yapmışsın hacım:naughty:
Tesisatçı fantezisi , hemşire fantezisi olur da öğretmen olmaz mı heyytt yavrumm maksat eğitim :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
sabah git o dersane de eğitim gör olacak iş mi:ehe

Dafny

Dafny

Üye
Yok artık:hmmm

enginzz

enginzz

Üye
egıtımın alası yapılıormusta dersanede haberımız yok:Dadamlar saman altından su yurutuyormus

0live456

Üye
Evet çocuklarrr bugünkü dersimiz...:d:

enginzz

enginzz

Üye
dersanede fuhuş nasıl yapaılır :kop:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
eğitim şart

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
enginzz

enginzz

Üye
yani yanlış egıtım olmaz bu dersane de:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...