Ders Çalışmak İsteyip'DE ÇAlışamayanlar.. Çözüm bulalım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Ders Çalışmak İsteyip'DE ÇAlışamayanlar.. Çözüm bulalım..
Arkadaşlar ben ve benim gib birçok kişi ders çalışmak içinden geldiği halde çalışamıyor başlaıyorum ben mesela sıkılıyorum başım ağrıyo kalkıyorum hemen nerdeyse kitabı fırlatacak olup kalkıyorum masadan..
Böyle olan başkası varmı buna çözüm bulabilen varmı önerileriniz neler?

Consul9

Consul9

Üye
aklınız çok karışık ondan hemen dersten sonra ne yapacağını düşünüyosun ama sabredemiyosun.. ya da neye çalışacağını bilmiyosun program gibi bişe hazırla ve mesela şöyle yap bir testi çözünce zaman tut kaç dakikada çözüyon die falan sonra rekorunu kırmaya çalış:ehe:ehe:ehe

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
aklınız çok karışık ondan hemen dersten sonra ne yapacağını düşünüyosun ama sabredemiyosun.. ya da neye çalışacağını bilmiyosun program gibi bişe hazırla ve mesela şöyle yap bir testi çözünce zaman tut kaç dakikada çözüyon die falan sonra rekorunu kırmaya çalış:ehe:ehe:ehe
Usta saati kırasım geliyo o zamanda :D çok iyi yaptığım şeyleri çözünce iyi hoşda 1soruyu yapamiyim şartel atıyo sonra odadan çıkıp patlıycak birini arıyorum o derece:)

empa35

empa35

Üye
Valla bendede öyle oldu sonra yazın sınavları vermek zorunda kalıyosun lisede , çözüm zor.

Consul9

Consul9

Üye
hacı o zaman B planına geçelim: :ehe
teste başla baktın çözemino çözemiyecen gibi duruo soru hmn boş bırak boş soru sayısı önemli değil..
sonra kendine uygun bir zaman bul ve o zaman diliminde boş bıraktığın sorular için kaynak flan ne warsa topla çözmeye uğraş.. hangi sınav için çalışıyosun bilmiorm ama ygs çalışıyosan zor sorulara bakma snn için zaman kaybından başka bişi olmaz:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada saat işi banada uygun gelmedi 20 sruluk testi 40 dkya çözünce moral 0 :ehe

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
hacı o zaman B planına geçelim: :ehe
teste başla baktın çözemino çözemiyecen gibi duruo soru hmn boş bırak boş soru sayısı önemli değil..
sonra kendine uygun bir zaman bul ve o zaman diliminde boş bıraktığın sorular için kaynak flan ne warsa topla çözmeye uğraş.. hangi sınav için çalışıyosun bilmiorm ama ygs çalışıyosan zor sorulara bakma snn için zaman kaybından başka bişi olmaz:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada saat işi banada uygun gelmedi 20 sruluk testi 40 dkya çözünce moral 0 :ehe

Sorma ya :D ama boş bırakma taktiği iyi lys ygs her türlüsüne çalışıyoruz usta ben sınava girene kadar 5tane sınav yaparlar onu ags bgs ogs kgs falan :d: . birazdan bi başlıyım çözmeye boş bıraka bıraka hoşuma gitti bu saolasın deniycem =)

M3L!H

M3L!H

Üye
Canın sıkılıyorsa, odanın camını aç. Parka bak. Temiz oksijeni içine çek ve rahatla. Hayatındaki herşeyi boşgeç sadece dersine odaklan ve bunun geleceğin için olduğunu düşün :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Canın sıkılıyorsa, odanın camını aç. Parka bak. Temiz oksijeni içine çek ve rahatla. Hayatındaki herşeyi boşgeç sadece dersine odaklan ve bunun geleceğin için olduğunu düşün :)

:oke::evet:Şimdi derse gidiyorum bakalım biraz uzanıp başlarım

düşünür..

yakından ilgilendiim bi konu,
çözümü yok:d::ehe
bu arada yaş kaç??

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
öyle bir sorunum yok şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt