Derbinin Galibi Fenerbahçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Bazen kabul etmek,erdemlilik göstergesidir.

Caine

Caine

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

CooL'n'Quiet

Üye
seviom be GS'yi her kötü anımızda yanımızdalar..DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR..en kötü halimizde bunları yenip sevinioz..gs'yi ve gs'lileri sevelim çiçek onlar :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(Nicolas_Anelka &#064; Mar 9 2006, 03&#58;18 PM) [post=293370]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hakeden kazandı:.
[/b][/quote]
hakeden kazandi he hatta

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şunu kabul etmelisiniz ki Fenerbahce&#39;nin şuanda Türkiye&#39;de yenemeyeceği takım yok ama futbolculrada heves de yok

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Mar 10 2006, 04&#58;23 PM) [post=294323]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Şunu kabul etmelisiniz ki Fenerbahce&#39;nin şuanda Türkiye&#39;de yenemeyeceği takım yok ama futbolculrada heves de yok
[/b][/quote]
çok haklısın ne heves nede taktik var.

hidayet

hidayet

Üye
peki öyle diyorsunuzda neden fenerbahçe taraftarının gol yiyene kadar sesi çıkmıyorduda golden sonra
küfürler sahaya atılan cisimler oldu

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
valla anons bile yapılmadı ama pfdk&#39;ya sevk edildik yinede.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bakın diyorum Küfürü desteklemem hiçbir şekilde ama orada bende olsam Hasana Küfür ederdim bundan eminim..&#33;

Kendisinin yerden kaldıran adama gidipte sakatlayacak derecede dalıyosa ben bunu o stattan çıkartmam bile..&#33; Neden Hakana küfür edilmedi? Neden Aykuta küfür edilmedi? Önce bunları düşünelim..

dogandoganay

dogandoganay

Üye
çok güzel kadro vardı fenerde o dönemler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...