Derbi öncesi utanç verici bıçaklama!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Derbi öncesi utanç verici bıçaklama!

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu'da taraftarlar bir birine girdi. Mosturoğlu'nun oğlu yaptığı açıklamada "Bıçaklanmadım, Ben sağlamım soranlara teşekkür ederim arkadaşıma refakat ediyorum" dedi. Fenerbahçe ile Galatasaray maçı öncesi Mediciyeköy'de olaylar çıktı.

Galatasaraylı taraftarların saldırdığı 4 Fenerbahçeli yaralandı.
Bıçakla yaralandığı belirtilen taraftarlar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaylar üzerine polis, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu metrobüs istasyonlarında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis, failleri yakalamaya yönelik çalışma başlattı.

Mosturoğlu'nun oğlu bıçaklanmadı

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu ve Doğukan İşcan isimli bir taraftar bıçakla yaralandığı iddia edilmişti. Mosturoğlu'nun oğlu yaptığı açıklamada "Bıçaklanmadım, Ben sağlamım soranlara teşekkür ederim arkadaşıma refakat ediyorum" dedi.

Byhaydar'a son detayları aktardığı için teşekkürler:oke:

fnldstntn

Üye
Bukadar aşırı fanatikliğe ne gerek var anlamıyorum...

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaraylıyım ama bunu yapmamaları gerekti be kardeş. Daha çocuk 12 yaşındaymış:ah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de Galatasaraylı bir taraftarım ama bunlar taraftar değil holigan (ş.sizler).

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Mecidiyeköy metrobüsde Galatasaraylı bir grup 12 yaşındaki Fenerbahçeli bir çocuğu bıçakladı.
Bir görgü tanığı yaptığı açıklamada, ”Zincirlikuyu Metrobüs girişine yürüyen 2 Fenerbahçeli taraftardan birini polisin önünde 1 Galatasaray taraftarı bıçakladı ve kaçtı. Gözümün önünde” şeklinde konuştu.
DETAYLAR AZ SONRA

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu'da taraftarlar bir birine girdi. Mosturoğlu'nun oğlu yaptığı açıklamada "Bıçaklanmadım, Ben sağlamım soranlara teşekkür ederim arkadaşıma refakat ediyorum" dedi.
Fenerbahçe ile Galatasaray maçı öncesi Mediciyeköy'de olaylar çıktı.

Bıçakla yaralandığı belirtilen taraftarlar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaylar üzerine polis, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu metrobüs istasyonlarında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı'nda Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu ve Doğukan İşcan isimli bir taraftar bıçakla yaralandığı iddia edilmişti. Mosturoğlu'nun oğlu yaptığı açıklamada "Bıçaklanmadım, Ben sağlamım soranlara teşekkür ederim arkadaşıma refakat ediyorum" dedi.

SAMANYOLUHABER

---------- Eklendi @ 16:55:54 ---------- Yazıldı @ 16:55:33 ----------

Haber Güncellenmiştir.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Final son maçı öncesi, Zincirlikuyu'da taraftarlar bir birine girdi. Mosturoğlu'nun oğlu yaptığı açıklamada "Bıçaklanmadım, Ben sağlamım soranlara teşekkür ederim arkadaşıma refakat ediyorum" dedi.
Fenerbahçe ile Galatasaray maçı öncesi Mediciyeköy'de olaylar çıktı.

SAMANYOLUHABER

---------- Eklendi @ 16:55:54 ---------- Yazıldı @ 16:55:33 ----------

Haber Güncellenmiştir.

:tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ayıptır be Galatasaray kazansa ne yazar Fener kazansa ne

O çocuk canından olsa zafer mi kazanacaksın. Ömür boyu vicdan azabı
Futbolun bu yüzünden nefret ediyorum

• Beğen
Tepkiler: larten123
m542tf

m542tf

Üye
Ayıptır be Galatasaray kazansa ne yazar Fener kazansa ne

O çocuk canından olsa zafer mi kazanacaksın. Ömür boyu vicdan azabı
Futbolun bu yüzünden nefret ediyorum

Galatasaraylı bazı insanlar hiç düşünmez

HaqperesT

HaqperesT

Üye
holigan holigandır
gs lisi fb lisi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...