Derbi kaygılı 11

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Derbi kaygılı 11
Alex ve Güiza sakat, Andre Santos, Lugano yorgun, Cristian ve Gökhan Gönül kart sınırında... Daum gelecek haftaki derbi nedeniyle Gaziantepspor önünde sahaya süreceği 11 konusunda sıkıntı yaşıyor..


Fenerbahçe'de camia Galatasaray maçının havasına yavaş yavaş girerken, Daum derbi öncesi Gaziantep deplasmanında yara almaktan korkuyor. Alman teknik adam, ilk 11'in 6 as oyuncusunda yaşanan sorunlar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. İşte sorunlu isimler ve alternatifleri:
ALEX: Kaptan hem sakat, hem de sarı kart cezası sınırında. Daum onun Gaziantep deplasmanına yetişememe ihtimaline karşılık Özer Hurmacı'yı hazırlıyor.
GÜİZA: O da hem sakat hem kart sınırında. Ancak forvet şimdilik en sorunsuz bölge konumunda. Çünkü hem Güiza sakatlanmadan önce formsuzdu, hem de onun yerini Semih gibi önemli bir isim dolduracak.
ANDRE SANTOS: Milli Takım'dan döndüğü için yorgun. Daum hafta arası demeçlerinde bu oyuncuyu dinlendirebileceğinin sinyalini vermişti. İlk 11'e Uğur ya da R.Carlos girebilir.
LUGANO: Bir başka milli takım yorgunu da o... Daum, Bekir İrtegün'ün form olarak ilk 11'e çok yaklaştığını açıklayarak, bu futbolcuyu Gaziantep maçına motive etmeye çalışıyor.
CRISTIAN:Oynadığı bölge itibariyle, sarı karta en yakın isim Cristian da derbi öncesi 3 sarı kartlı. Daum, alternatif olarak, milli arada özel olarak ilgilendiği Selçuk Şahin'i düşünüyor.
GÖKHAN: Milli Takım'dan yorgun dönen Gökhan da 3 sarı kartlı futbolcular arasında. Onun alternatifleri arasında Önder ve Ali Bilgin bulunuyor.
 


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hep yenme olmaz. Birşey olacak ki yenilsın. Bu futbol ne olacağı belli olmaz tabi. Sorun çıkmasın da hangi takım kazanırsa kazansın.
 
'Davut

'Davut

Üye
bunların hiç biri çıkmasada yine iyi takımız......
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Önemli eksikler var ama maçın kaderi değişir mi bilemem...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
249
@Safak
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
326
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
317
Kingmortall
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
312
Akıncı


Üst Alt