Derbi fatihi Trabzon Trabzonspor 1- Beşiktaş 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
:( sorun yok.kaldığımız yerden devam..her türlü beşiktaşlıyız biz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:birak:

minoo

minoo

Üye
:angry:

'Davut

'Davut

Üye
Bu Yolda yine Mağlup oldu Bjk :)

arslansem

arslansem

Üye
Yorgun Beşiktaş,zaten rakip kaleye gitmekte her maç zorluk çeken takım,Quaresma da olmayınca yenildi.
Quaresma takımın yarısı gibi olmuş.Kötü bi durum :hmmm

haltie

haltie

Üye
Yorgun Beşiktaş,zaten rakip kaleye gitmekte her maç zorluk çeken takım,Quaresma da olmayınca yenildi.
Quaresma takımın yarısı gibi olmuş.Kötü bi durum :hmmm

valla ben beşiktaşın maçlarının çoğunu izledim kaleye gitmekte sorun yaşamadık genelde:aha:

quaresma önemli oyuncu ama çok etkilemez takım oyunu oynuyor beşiktaş.ayrıca o dediğin baros ve kewell için geçerli semih :ehe

minoo

minoo

Üye

valla ben beşiktaşın maçlarının çoğunu izledim kaleye gitmekte sorun yaşamadık genelde:aha:

quaresma önemli oyuncu ama çok etkilemez takım oyunu oynuyor beşiktaş.ayrıca o dediğin baros ve kewell için geçerli semih :ehe
:haha:
:op: :D

'Davut

'Davut

Üye
:( sorun yok.kaldığımız yerden devam..her türlü beşiktaşlıyız biz.
Dikkat Geçen seneki gibi olmasın Bütün Sezon Küfredip Küfredip Demirörene Yeter artık Bırak demeyin...:ah

Necmati

Necmati

Üye
Davut™;2811951' Alıntı:
Dikkat Geçen seneki gibi olmasın Bütün Sezon Küfredip Küfredip Demirörene Yeter artık Bırak demeyin...:ah
Bence Beşiktaş'ta şu an böyle bir düzen yok gayet iyiler..
avrupa'da süperler..
Allah nazar'dan saklasın :)

'Davut

'Davut

Üye
Hiç belli olmaz ne olaçağı (:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bence inonu'deki fener macini bekLioLar :D

arslansem

arslansem

Üye

Benim düşüncem buydu ve Avrupa maçından sonra da söyledim Quaresma olmazsa Beşiktaş zor pozisyon bulur dedim ve dediğim çıktı.Düşüncemle aynı fikirde olan spor yazarları da okuyorum.Sana önceden de göstermiştim.Hani ben yanılıyorum belki ya da yanlış düşünüyorum.Ama bir iddaa attım ve iddaam doğru çıktı:Beşiktaş Trabzon'a ezilerek yenildi :)
Futbolu anlamak bu kadar zor değil yani...

haltie

haltie

Üye
quaresma olmadanda oynadık.ama bu kadar maç trafiğinde trabzona trabzonda yenilmek dünyanın sonu değil.yada olmayacak şey değil.ben maçtan önce yenilir bjk dedim sebebi quaresma değil trabzonun çok iyi bir takım olması ve kendi evinde oynaması.

benim her dediğim çıkmıyor:(:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt