DERBI!! BEŞIKTAŞ - FENERBAHÇE (maç öncesi yorumlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DERBI!! BEŞIKTAŞ - FENERBAHÇE (maç öncesi yorumlar)

Veeeee beklenen maç geldi bir tarafta 2009 kartalı diğer yanda umutsuz kanarya.

Beşiktaş kazanmak zorunda, Fenerbahçe ise bu derbiye hiçbir umudu olmadan çıkıyor. Her ne kadar fenerbaçe umutları bitmiş olsada, eksik futbolcuları olsada bu maçı farklı oynayacaktır. Bir türlü toparlayamayan fenerbahçe en sonunda ligin bitimine 5 hafta kala genel olarak şampiyonluğa havlu attı. Beşiktaş derbisini kaybederse, matamatiksel olarakta havlu atacak ve artık rakibi bursaspor olacak.

Bu derbi maç hakkında sizin görüşleriniz nelerdir.

crayzz_423

Üye
ya bu fenerden bi şey olaz hemen değişim yapılmalı bu saygısızlıktır

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Beşiktaş alır....Hemde 3-0 gibi net bir sonuç bekliyorum...

Doğan

Üye
ßen fb liyim ama bu takımla hiç bişey yapılamaz hiç bi sonuca ulaşılamaz Bide bjk nin kendi sahasında olunca bu imkansız üzgünüm ama bjk alır :(:(

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
"Fenerbahçe çok kötü gidiyor,biz kesin kazanırız"demeyim fenerin işi belli olmaz çünkü bunlar anadolu takımlarına yeniliyor derbide iyi oynuyorlar:(....Amaaa sız dediğimi dikkate almayın çünkü fener artık beşiktaşı yenmez:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Volkan Alex Gökhan Gönül ve Semih in oynaması oldukça sevindirici ve maça ayrı bir renk katacaktır..Fenerbahçe derbi kaybetmeyen tek takım.Ve büyük maçları genelde hep kazanmıştır iyi oynayarak...Fenerbahçe kendisi içini bırakın Sivasspor için kazanabilir. :oke: Ortada bir maç.

Umarım şampiyon Beşiktaş olur. :oke:

degerli43

degerli43

Üye
Fenerbahçe derbi takımı, büyük maçların takımı. bakmayın 2 haftadır yenildiğine. Beşiktaş ın çok dikkatli olması lazım. Hiç belli olmaz

arslansem

arslansem

Üye
Fenerbahçenin eksikleri döndü sayılır.Beşiktaş açısından kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.Kolay ve fark beklenen bi maç olmadığını düşünüyorum herkesin aksine..Ama 3 puanı her ne olursa olsun Beşiktaşın alacağını düşünüyorum.Banko 1 hatta 1/1 de olabilir :)

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye
fenerbahçe almak zorunda 2-1 fener alır

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Doğan

Üye
ßen fb liyim ama bu takımla hiç bişey yapılamaz hiç bi sonuca ulaşılamaz Bide bjk nin kendi sahasında olunca bu imkansız üzgünüm ama bjk alır :(:(

vay be be bile yanılmısım Helal olsun 11 kanaryaya Hepsi müthişti Şampiyon olamasakta derbi galibiyeti çok güzel oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt