Derbi 10 kişilik İnter'in!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Derbi 10 kişilik İnter'in!


İtalya Serie A'da sezonun ilk derbisinde Milan, San Siro Stadı'nda Inter'i konuk etti. İnter, 10 kişi kaldığı karşılaşmada Samuel'in attığı golle ezeli rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Milan'da teknik direktör Massimiliano Allegri'nin ilk 11 tercihi; Abbiati, Mattia De Sciglio, Mexes, Daniele Bonera, Mario Yepes, Boateng, Montolivo, Emanuelson, Nigel de Jong, Bojan Krkic ve Stephan El Shaarawy şeklinde oldu.
Konuk ekip İnter ise; Samir Handanovic, Zanetti, Andrea Ranocchia, Samuel, Juan Jesus, Yuto Nagatomo, Coutinho, Cambiasso, Gargano, Diego Milito ve Cassano dizilişiyle sahadaki yerini aldı.
Serie A'da sezona beklentilerin altında başlayan Milan, İnter karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istediği maçın ilk dakikalarında soğuk terler döktü. Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında Cambiasso'nun asistinde Samuel topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Milan'da Stephan El Shaarawy, İnter'de ise Diego Milito şutlarıyla takımları adına etkili oldu ancak kaleciler gole izin vermedi ve ilk yarı İnter'in 1-0 üstünlüğü ile geçildi.
İki takım da derbi öncesi hafta içinde Devler Ligi'nde grup maçlarını kazanarak moral kazanmıştı ve ikinci yarının başında kontrollü bir oyun anlayışı tercih etti.
Beraberliği yakalama adına ataklarını sıklaştıran Milan, Bojan Krkic ve Stephan El Shaarawy ile golü aradı. Karşılaşmanın 48. dakikasında İnter'de Yuto Nagatomo maçın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırdı ve takımını deplasmanda 10 kişi bıraktı.
Rakibinin eksik kalmasıyla bu avantajı iyi kullanmak isteyen Milan, maçta baskısını arttırdı ancak İnter defansı son vuruşlarda araya girerek gole engel oldu.
Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Milan beraberlik golünü bulamayınca evinde İnter'e 1-0 mağlup oldu. Milan 7 haftada 7 puan toplarken konuk ekip İnter ise deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 15'e çıkardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt