Deprem Tektonik Saldırı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deprem Tektonik Saldırı Mı?
Youtube'da yayınlanan bir videoda Van'da meydana gelen depremin tektonik saldırı olduğu iddia ediliyor.

23 Ekim Pazar günü Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Youtube'da yayınlanan bir video ile Van depremi hakkında soru işaretleri belirmeye başladı.

VAN DEPREMİ DOĞAL BİR AFET OLMAYABİLİR Mİ?

Videoda Van'da meydana gelen depremin paralel hatları gösteriliyor ve sürekli tekrar etmesi üzerine bunun normal olmadığı söyleniyor.

Diğer depremlere bakıldığında, sürekli tekrar etme ve paralel hatlarda olmadığı görülüyor. Bunun kasıtlı olarak yapıldığı söyleniyor.

'BU ÜLKEYE BİR SALDIRI'

Görüntüler üzerine konuşan iki kişi bunun ülkeye saldırı olduğunu söylüyor.

TEKTONİK SİLAHLAR NE DEMEK?

HAARP PROJESİ: Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı (İngilizce: High Frequency Active Auroral Research Program) ya da kısaca HAARP, ABD Ordusu, ABD Donanması ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen İyonosfer'in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışmadır. İlk kez Sırp asıllı Amerikalı bilimadamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmış bir fikirdir.

Bilinçli olarak deprem, tsunami, aşırı sıcaklar tektonik silahlı saldırı olarak nitelendiriliyor. Depremin silah olarak kullanılması fikri bazı ülkelerce kabul edilmese de bu teori hala tartışılıyor.

technoshark

technoshark

Üye
Bence milleti şüpheye düşürmek , ve ortamı germek için yapılmış bir video !

[NarKo]

[NarKo]

Üye
oha derim ben hikayeden baska bir sey değil

karayel90

karayel90

Üye
Yok canım daha neler

cargo3230

cargo3230

Üye
Yok artık anasının nikahı bunuda yaptılarsa dünyayı önlerinde doma..... anladınız siz onu :ehe ATMACA BUNLARRRRR

serinaga

serinaga

Üye
BÖYLE bir senaryoyu GÖLCÜK depremi sonrasında da duymuştum. TESLA denilen devasa denizaltı ile yüksek frekanslı titreşimler ile tektonik gerilmeye ivme kazandırarak, erken kırılma oluşturup DEPREM meydana gelmesini sağlamak idi ... Tezgah aynı, YAW yalan mı gerçek mi annamadım gitti. Haaa ! bu arada Jeoloji Mühendisiyim ve bu bahsedilen teori gerçeğe dönüşebilir, ama net olarak uygulanan bir yer yok idi sanırım ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Marmaradaki deniz altı olayını detaylıca araştırmıştım. En son çukurcada deprem olmuştu sanırımi, yine terörle mücadele ettiğimiz bir yerdi neresi olduğunu bu saattte net hatırlayamıyorum. Haberlerde o depremide duyduktan sonra kafamda soru işaretleri oluştu.... önce van sonra hakkari. Bu bir tesadüf olabilr ama silahta olabilir. HARP teknolojisini biraz inceledim, mikro deneylerle HARP silahının gerçekliğini gösteren bazı deneylere şahit oldum. Sanırım bu gerçek olabilir. Geçmiş birikimlerimden yola çıkarak böyle bir silah var olabilir diyorum. Radyo sinyalleriyle köprülerde sallantı meydana getirebilen teknoloji, fay hatlarındada işe yarayabilir.

Del Rey

Del Rey

Üye
Doğal değil evet, fakat o tarihlerde HAARP'ın gönderdiği sinyaller normal seyrinde gidiyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Böyle bisey olsa son gönderilcek yer van olurdu bence.
Çünkü millet böyle durumlarda birbirine kenetlenir amerika niye istesin ki bu kenetlenmeyi.
Sehitleri mi unutturmaya çalsıyolar.Yada harekat yapmasın diye devlete göz dagı mı veriyolar
:hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Hmmm olabilir ama olmayabilir de tektonik saldırı yapılacak yeri kazıp içine mi giriyor lar kafam karışık

asfenerli

asfenerli

Üye
tövbe ya rabbim doğa ile oynamayı ne kadar çok seviyor bu insanlar

bence öyle bir şey yok tamamen doğal bir olay.

haltie

haltie

Üye
böyle bişey olsa dünyada taş üstünde taş kalmaz;)

Burak

Üye
:hmmm

İncİnat

İncİnat

Üye
olurmu öyle sey diyenler en azından viki yi açın haarp ı okuyun.

as467

as467

Üye
“Sanırım her şey bu konuştuğumuz senaryoya göre giderse, vaat edilmiş toprakların ele geçirilmesiyle Büyük İsrail Devleti kurulacak; daha sonra Kudüs’teki Kubbet-üs Sahra ve Mescid-i Aksa Camisi’nin yıkılmaları ve yerine Süleyman Tapınağı’nın tekrar yapılması ilk hedefimiz olacaktır. Yalnız burada bir sorumuz var. Bu yapılar Müslümanlarca çok kutsal sayılıyor. Bu sebeple bunu şu şekilde yapmayı planlıyoruz; Cami yakınlarında bir yerde arkeolojik kazı bahanesiyle bir çalışma başlattık ve buradan kazılan tünellerle binaların temellerine kadar ulaştık. Bu binaları yıkmak için bütün yapmamız gereken deprem tetikleyici radyo dalgaları göndermek ve dört ya da beş bir sarsıntı sadece temelleri zayıflatılmış bu yapıların kolayca yıkılmasını sağlayacak, diğer yerleşim birimleri fazla zarar görmeyecek.”

Bu bölümü sayfa 3'deki
[h=3]Illuminati ile ilgili geniş çaplı bir araştırmam - 2 - Armageddon Savaşı / Geri Sayım / İran - İsra adlı bölümden aldım. tektonik saldırı gerçek olabilir bence.. hafife almayın.[/h]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah'ım bu ne! Ne günlere kaldık? Deprem gibi çok ciddi bir doğa olayı olmuş ameraikanın oyuncağı. Atım bombasımı yerin altında patlatıyorlar nasıl oluyor bu kadar şiddetli depremler?

y n s c n arkadaşımın dediği gibi Kur'an-ı Kerim'de "Ahir zamanda depremler artacak" deniyor ayrıca Peygamber Efendimiz (S.A.V)'de aynı noktaya dikkat çekmiştir. İllmunati, Haarp okuyana kadar dinimizi takip edebilirsek, "denizlerin karışmadığını bulan adam"dan daha önce haberimiz olduğu gibi her türlü oyundanda haberimiz olur!

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
as467

as467

Üye
Japonya Depremi
Sıra geldi HAARP silahının başka bir marifetine. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü. Japonya’nın teknoloji konusunda Amerika’nın en büyük rakibi olduğunu düşünürsek, bu depremin Amerika tarafından oluşturulmasına şaşmamak lazım. Ayrıca deprem felaketinden sonra bir de nükleer kaza yaşanacaktı ama Amerika bu konuda başarısız oldu. Kartın üzerinde: Birleşik felaket, bu kartı aynı yerde peşpeşe iki felaket oluşturmak için kullanabilirsiniz yazmakta. Çizimdeki insanların çekik gözlü olduklarına dikkat edin. Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011

[h=3]Illuminati ile ilgili geniş çaplı bir araştırmam bunuda buradan aldım.[/h]

y n s c n

y n s c n

Üye
H.A.A.R.P'ın ne işler yaptığını bilmeyenler lütfen gelip deprem yaratmış vesaire diye konuşmasınlar.. Auro'da böyle bi enerji bulunmuyor yani yer küreyi sarsabilecek bi enerji yok haarpta lütfen işkembeden atmadan önce biraz araştırın auro'yu haarp'ı vesaire vesaire.. Bu söylediklerim tamamen amerikadaki arkadasımın bana anlattığı ve benimde araştırdığım bilgilerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...