BrainHacker Üye 0MG90' Alıntı: İstanbul'da deprem olmuş. Bursa'ya kadar geldi az önce baya sallandı her yer Genişletmek için tıkla ... Hadi ya :O
0MG90' Alıntı: İstanbul'da deprem olmuş. Bursa'ya kadar geldi az önce baya sallandı her yer Genişletmek için tıkla ... Hadi ya :O
0MG90 Üye Konu Sahibi BrainHacker' Alıntı: Hadi ya :O Genişletmek için tıkla ... mayıs'ın konusu kötü sallanmıştı ama her yer
BrainHacker' Alıntı: Hadi ya :O Genişletmek için tıkla ... mayıs'ın konusu kötü sallanmıştı ama her yer
sLeepLe Üye Konuyu ilk görünce bende yeni oldu sandım ama mayısta iyi sallamıştı öyle böyle değil baya sallamıştı o kadar sallamaz dedim ama baya salladı
Konuyu ilk görünce bende yeni oldu sandım ama mayısta iyi sallamıştı öyle böyle değil baya sallamıştı o kadar sallamaz dedim ama baya salladı
Serhan Üye MaxiDeal' Alıntı: Geçen yine antalyada 4.4 olmuş kitkat güncellemesi almış herkes Genişletmek için tıkla ...
MaxiDeal' Alıntı: Geçen yine antalyada 4.4 olmuş kitkat güncellemesi almış herkes Genişletmek için tıkla ...