Enes Üye EroL' Alıntı: İzmir'e kadar hissedilmiş çok ilginç. Geçmiş olsun arkadaşlar umarım camdan balkondan atlayan olmamıştır. Genişletmek için tıkla ... 5 kişi falan atlamış sanırım
EroL' Alıntı: İzmir'e kadar hissedilmiş çok ilginç. Geçmiş olsun arkadaşlar umarım camdan balkondan atlayan olmamıştır. Genişletmek için tıkla ... 5 kişi falan atlamış sanırım
Senyor Keş Kapalı Hesap TheFenomen' Alıntı: 5 kişi falan atlamış sanırım Genişletmek için tıkla ... vallami
kfahaa Üye TheFenomen' Alıntı: Sakarya'da baya sallandı Genişletmek için tıkla ... ben hissetmedim.uyuyordum
0MG90 Üye Konu Sahibi Gökçeada açıklarında olmuş. 6.5 şiddetinde. Antalya'ya kadar hissedilmiş.Yunanistan Deprem Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 7.2 olarak ölçtü ve merkez üssünün Dedeağaç yakınları olduğunu duyurdu...
Gökçeada açıklarında olmuş. 6.5 şiddetinde. Antalya'ya kadar hissedilmiş.Yunanistan Deprem Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 7.2 olarak ölçtü ve merkez üssünün Dedeağaç yakınları olduğunu duyurdu...
PriZm Üye Çanakkalede aşırı derecede hissedildi televizyon gibi önemli birkaç eşyayı yere koydum ve direkt dışarı çıktım. 7.2 ve 20 saniye sürdü.
Çanakkalede aşırı derecede hissedildi televizyon gibi önemli birkaç eşyayı yere koydum ve direkt dışarı çıktım. 7.2 ve 20 saniye sürdü.
NEXUS Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Tekrar eve girdiğimde odam bu haldeydi Genişletmek için tıkla ... iyi bari bizim bu taraflarda fazla hissedilmedi fazla.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Tekrar eve girdiğimde odam bu haldeydi Genişletmek için tıkla ... iyi bari bizim bu taraflarda fazla hissedilmedi fazla.
Senyor Keş Kapalı Hesap ~N.A.W.Y~' Alıntı: Tekrar eve girdiğimde odam bu haldeydi Genişletmek için tıkla ... oha cidden sağlammış
~N.A.W.Y~' Alıntı: Tekrar eve girdiğimde odam bu haldeydi Genişletmek için tıkla ... oha cidden sağlammış
sLeepLe Üye Kocaelide de hissedildi anca evde hiç eşya düşmedi. uzun sürdü baya ama benim okuduğuma görede yunanistanda 7.2 gökçeada da 6.5 olmuş
Kocaelide de hissedildi anca evde hiç eşya düşmedi. uzun sürdü baya ama benim okuduğuma görede yunanistanda 7.2 gökçeada da 6.5 olmuş
codblackops2 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Tekrar eve girdiğimde odam bu haldeydi Genişletmek için tıkla ... Oha
codblackops2 Üye DiaBLoS' Alıntı: Allah'ım bişey anlamadık biraz daha sallar mısın? Genişletmek için tıkla ...
DiaBLoS Admin Latifeydi sadece . İşin gerçeği , o ara kuzenle konuşuyordum . İşyerinde ki odam da oturuyorum , kapıya vuruyorlar sanıyorum şakır şakır ses geliyor aldırış etmiyordum . Patronun torunu vuruyor sanıyordum . Kuzen , deprem oluyor lan dedi ... Hemen anladım ve çıktım dışarıya . Kelime-i şahadet getirdim ...
Latifeydi sadece . İşin gerçeği , o ara kuzenle konuşuyordum . İşyerinde ki odam da oturuyorum , kapıya vuruyorlar sanıyorum şakır şakır ses geliyor aldırış etmiyordum . Patronun torunu vuruyor sanıyordum . Kuzen , deprem oluyor lan dedi ... Hemen anladım ve çıktım dışarıya . Kelime-i şahadet getirdim ...
İnternettin HOCA Üye DiaBLoS' Alıntı: Latifeydi sadece . İşin gerçeği , o ara kuzenle konuşuyordum . İşyerinde ki odam da oturuyorum , kapıya vuruyorlar sanıyorum şakır şakır ses geliyor aldırış etmiyordum . Patronun torunu vuruyor sanıyordum . Kuzen , deprem oluyor lan dedi ... Hemen anladım ve çıktım dışarıya . Kelime-i şahadet getirdim ... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun (ಠ≥ಠ)
DiaBLoS' Alıntı: Latifeydi sadece . İşin gerçeği , o ara kuzenle konuşuyordum . İşyerinde ki odam da oturuyorum , kapıya vuruyorlar sanıyorum şakır şakır ses geliyor aldırış etmiyordum . Patronun torunu vuruyor sanıyordum . Kuzen , deprem oluyor lan dedi ... Hemen anladım ve çıktım dışarıya . Kelime-i şahadet getirdim ... Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun (ಠ≥ಠ)