Deprem Oldu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Deprem Oldu ...
Arkadaşlar Depremi hisseden oldumu Saat 20:50 İstanbul..!!

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Beylikdüzü' nde oturuyorum bildiğiniz üzre .. An itibariyle deprem olduğunu hissettim dolaplar sallanmaya başladı vazo düştü bir tane

Birkaç dakika önce durdu yerimden bile kalkmadım
Şimdi durdu herhalde titremiyorum

Catty

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun , büyük sarsıntıya az kaldı...

Soneday

Üye
Evet tam ben konu açacaktım,bende hissettim..Koltuk sallandı birşey düşmedi,burada fazla şiddetli değildi.Yani birşey düşecek kadar
Yer İstanbul/Beykoz / Acarkent

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Birleştirdim iki konuyu da
Aynı anda konu açma gereği duymusuz demekki

qirL1903

Üye
Bana herkes mesaj atmaya basladı dedim noluyo ya burda cok sükür hic bise hissetmedim

Burak

Üye
valla ben anadolu yakasındayım hiçbisey hissetmedim

İstanbul/ümraniye

Soneday

Üye
valla ben anadolu yakasındayım hiçbisey hissetmedim

İstanbul/ümraniye

Bende anadolu yakasındayım,Allah (c.c.) sonumuzu hayır etsin,büyük deprem geliyorum diyor artık...........................................................................................................................
.................................................................................................................................
.................................................................................................................................
...

khytr89

Üye
Yatak beşik gibi sallandı. Bu durum aslında apartmanın yüksekliğiylede doğru orantılı. ne kadar yüksekte oturursan o kadar çok hissedersin.

Kartal - Uğurmumcu

Burak

Üye
4.4 büyüklüğünde olmuş.

Soneday

Üye
4.4 şiddetinde ,Marmara Denizi
010.10.03 20:49:03 40.8237 28.1382 7.7 -.- 4.4 -.- MARMARA DENİZİ
Ayrıntılı bilgi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
15. Katta oturuyorum ben Binada raylı sistem var savruluyor bizim ev

Konu Sahibi
4.4 büyüklüğünde olmuş.
evet 4 büyüküğünde Marmara'da olmuş

--------------- Ekleme ---------------

Birleştirdim iki konuyu da
Aynı anda konu açma gereği duymusuz demekki
bende diyorum konunun ismi niye böyle

Geçmiş olsun , büyük sarsıntıya az kaldı...
büyük sarsıntı derken.Arkdaşlar Zamanı bilinen bir depremin habercisimiydi bu deprem şimdi...^^

Burak

Üye
son dakika olarak geçti.bakınız.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
He evet biraz değişik bir taşıma oldu konu başlığı benden ilk mesaj senden

Burak

Üye
Yerin 7.7 kilometre altında meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi.

(mynet)

Özellikle sahil kesimlerinde deprem kuvvetli hissedildi. Kadıköy'de çok sayıda kişi depremle sokaklara dökülürken, kısa süreli panik yaşandı.

(mynet)

Catty

Emekli Yönetici
Zamanı bilinen bir deprem hmm güzel bir cümle zamanı bilinmiyor ama eldeki verilere göre zaman aralığı tahmin ediliyor.. Mesela bu deprem de bir veri olarak kayda geçti... Zira gerginleşen yer kabuğu yavaş yavaş daha daha gerginleşiyor... Bir kırılırsa Allah ( c.c ) korusun... Bütün ekonomi çöker , bir sürü insanımızı kaybederiz... Feci bir durum...

aRdiLê

Üye
ALLAH AfaTından KoRuSun aRKadaŞLaR

Burak

Üye

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, saat 20.49'da meydana gelen deprem Marmara Denizi'nde 40.8237 enleminde ve 28.1382 boylamında gerçekleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...